Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ßyTuncer-- YENİ SORUNSUZ RONARK SİSTEMİ ! -- 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@harunkocer reis ozaman sen ekleyememişsin :)
Olabilir kanka hiçbir zaman profesyonel olmadığımi söylerim zaten, ama kimse annesinin karninda öğrenmedi. Ben cok gördüm ben herşeyi yaparım superim diyenleri ama hicbirsey bilmeyenleri, öyle sadece bu postu görüp uzaktan gülerler. Neyse sikinti yok, bu arada @tuncer61 kusura bakma hacı konuyu kötülemek için yapmamıştım o yorumu ama farklı yerlere gitti konu.

Bari ekleyenler Yapamayanlara nerde hata yaptıklarını söylesinlerde Herkez kullansa şu Sistemi

Olabilir kanka hiçbir zaman profesyonel olmadığımi söylerim zaten, ama kimse annesinin karninda öğrenmedi. Ben cok gördüm ben herşeyi yaparım superim diyenleri ama hicbirsey bilmeyenleri, öyle sadece bu postu görüp uzaktan gülerler. Neyse sikinti yok, bu arada @tuncer61 kusura bakma hacı konuyu kötülemek için yapmamıştım o yorumu ama farklı yerlere gitti konu.
Yok hacım problem yok sadece ilk başta art niyet düşündüm ama olabilir böyle şeyler oyüzden bennlik problem yok Konu kapansa hiç umrumda değil yani bbana bir + sı yok :) teşekkürler yinede bunu anladığın için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri