- Konular
- 533
- Online süresi
- 11ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- Başarım Puanı
- 327
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 9,011
- DevLira
- 45
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
@tuncer61 24 saat içinde eksikleri tamamlayınız veya eksiklerin olmadığına dair kanıt atınız.Ekli dosyayı görüntüle 37953
Sistemde Eksiklikler var. Ronark Bölgesi yazısı gelmiyor. Ronarka vurunca kill Sayma yok. Ronark questle beraber gelmiyor. Guestte girişleri aç diyorsun şehre ışınlıyor. Map degiştirince de fotograftaki gibi kalıyor(not: Pyton Diger map'a göre düzenlenmiştir.). @MaviAy44 Konu kapatılsın.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 14g 66771s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 55
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 492
- DevLira
- 0
Sistemi Bende Eklemiştim Zamanında Herhangi bir Sorun Çıkmamıstı Sanal Sunucum Kurulu Degıl Gösteremiyorum Ama Sistem Sorunsuz
- Konular
- 33
- Online süresi
- 1ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 96
- TM Yaşı
- 6 Yıl 13 Gün
- MmoLira
- 3,972
- DevLira
- 0
Sistem Tarafımca sorunsuz eklendi Eklemeyi bilen kişiler Sorunsuz ekler Ekleyemeyen Kişiler kendi Hatalarından dolayı konuyu kötülemesin Tuncere abiye teşekkür ederim
- Konular
- 194
- Online süresi
- 6ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 712
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 234
- TM Yaşı
- 5 Yıl 12 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 5,419
- DevLira
- 192
char_item.cpp deki quest::CQuestManager::instance().PickupItem fonskiyonu çağırdığında ch null düştüğünde nur topu gibi bir coren oluyor çözmek için if (!ch) return false; kullanabilirsin fakat komple fonskiyonu durdurur bunun yerine if (ch && ch->GetGuild()) böyle kullanabilirsin ve core yemezsin sen bir şey bilmediğinden söyliyim dedim yoksa böyle sorunlu sunduğun şeylerin sorunsuz olmasını diretirsin anca bahsettiğim diğer sorun olan ronark guisindeki sorunu sistemi kaldırmasam gösterirdim, ve hala idda ediyorum böyle bir sorun da var coreyi çıkartıp kanıtladığım gibi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
üste bıraktığım resme bakan az bilgisi olan buradaki coreyi zaten paşalar gibi görür ve konunun sorunsuz olduğunu direten bu bilgisiz adama gereken yorumu yapar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)