Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ya ben şunu hiç anlamıyorum o sorunlu bu sorunlu deyipte filesleri insanların kullanmaması için çabalıyorlar ya daha nediyim
Azcık uğraşıpta bilgisi olan birisi bile sorunları çözebilir ama gelipte böyle boş yapan insan konuma yorum yazarsa bende boş durmam söyleyim![]()
kardeşim herkezin yorumunu kafana takarsan yarın öbür gün hasta olursun ölürsün o yüzden gör gül devam et hatta yorumunu beğen kendileri anlıyorlar zaten

kardeşim herkezin yorumunu kafana takarsan yarın öbür gün hasta olursun ölürsün o yüzden gör gül devam et hatta yorumunu beğen kendileri anlıyorlar zaten![]()
Ok canım
sen napıyorsun işler nasıl gidiyorYa ben şunu hiç anlamıyorum o sorunlu bu sorunlu deyipte filesleri insanların kullanmaması için çabalıyorlar ya daha nediyim
Azcık uğraşıpta bilgisi olan birisi bile sorunları çözebilir ama gelipte böyle boş yapan insan konuma yorum yazarsa bende boş durmam söyleyim![]()
filesin kullanılmasını istemiyorum diye birşey yok yapamayacak arkadaşlar var aramızda daha hiç birşey bilmeyen onlara bilgi olsun diye yazdım yapabilen arkadaşlar zaten o yorumu aldırmaz bile indirir ya sorunları çözer yada sistem söker elbet işe yarar en çöp files bile bu forumda birilerinin işine yarıyor
hangi offshop lazımdı sana ? söyle bakem işini görelimfilesin kullanılmasını istemiyorum diye birşey yok yapamayacak arkadaşlar var aramızda daha hiç birşey bilmeyen onlara bilgi olsun diye yazdım yapabilen arkadaşlar zaten o yorumu aldırmaz bile indirir ya sorunları çözer yada sistem söker elbet işe yarar en çöp files bile bu forumda birilerinin işine yarıyor
Ok canım
sen napıyorsun işler nasıl gidiyor
valla takılıyoruz kardeşim işler güçler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)