Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
yaw madem bu kadar insanları düşünüyorsun ozaman sorunsuz halini paylaş . boş yapmaya gerek yok isteyen kullanır isteyen kullanılmaz benim canım sorunlu kullanmak istedi ahada indirip kullanıyorum şimdi varmı itirazınfilesin kullanılmasını istemiyorum diye birşey yok yapamayacak arkadaşlar var aramızda daha hiç birşey bilmeyen onlara bilgi olsun diye yazdım yapabilen arkadaşlar zaten o yorumu aldırmaz bile indirir ya sorunları çözer yada sistem söker elbet işe yarar en çöp files bile bu forumda birilerinin işine yarıyor
Paylaşım için teşekkürler. pack sistemi eski düzen mi ? yoksa başka bir kapatma mı kullanıyor bilgi verebilir mi ?
Sana yok kardeş itirazım yok oke kullan gönül rahatlığınla ben senin gibiler için yazmadım zatenyaw madem bu kadar insanları düşünüyorsun ozaman sorunsuz halini paylaş . boş yapmaya gerek yok isteyen kullanır isteyen kullanılmaz benim canım sorunlu kullanmak istedi ahada indirip kullanıyorum şimdi varmı itirazın
Kapatıldı!Paylaşım için teşekkürler.
Lütfen 24 saat içerisinde virüs taraması ekleyiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)