mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Bomba paylaşım 1 - Elf ve Lycan Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

filesin kullanılmasını istemiyorum diye birşey yok yapamayacak arkadaşlar var aramızda daha hiç birşey bilmeyen onlara bilgi olsun diye yazdım yapabilen arkadaşlar zaten o yorumu aldırmaz bile indirir ya sorunları çözer yada sistem söker elbet işe yarar en çöp files bile bu forumda birilerinin işine yarıyor
yaw madem bu kadar insanları düşünüyorsun ozaman sorunsuz halini paylaş . boş yapmaya gerek yok isteyen kullanır isteyen kullanılmaz benim canım sorunlu kullanmak istedi ahada indirip kullanıyorum şimdi varmı itirazın

Paylaşım için teşekkürler. pack sistemi eski düzen mi ? yoksa başka bir kapatma mı kullanıyor bilgi verebilir mi ?

yaw madem bu kadar insanları düşünüyorsun ozaman sorunsuz halini paylaş . boş yapmaya gerek yok isteyen kullanır isteyen kullanılmaz benim canım sorunlu kullanmak istedi ahada indirip kullanıyorum şimdi varmı itirazın
Sana yok kardeş itirazım yok oke kullan gönül rahatlığınla ben senin gibiler için yazmadım zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri