farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Bomba paylaşım 1 - Elf ve Lycan Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
odG6om.png

Bu filesin sorunsuz dosyaları bende mevcuttur niyazi abi geliştirirken sane 2017 idi sanırsam bende birkaç yerine yardım etmiştim bu paylaşılan tamamen sorunlu halidir boşuna indirmenizi tavsiye etmem
İndirecek olan indirir indirmeyecek olanda indirmez sen gelipte burda boş yapma kimse seni dinlemiyor. Emeğin geçmiş olabilir yada olmayabilir benim amacım burada sadece paylaşım yapmak paylaşımın nekadar sorunlu olupta olmadığını veyahutta sorunlarının neler olduğunu belirtirlerse çözerim sıkıntı değil benim için. Daha öncede dedim çözülmeyecek birşey değil ;)

İndirecek olan indirir indirmeyecek olanda indirmez sen gelipte burda boş yapma kimse seni dinlemiyor. Emeğin geçmiş olabilir yada olmayabilir benim amacım burada sadece paylaşım yapmak paylaşımın nekadar sorunlu olupta olmadığını veyahutta sorunlarının neler olduğunu belirtirlerse çözerim sıkıntı değil benim için. Daha öncede dedim çözülmeyecek birşey değil ;)

yılan ol kardeşim tıssss :D :D

yılan ol kardeşim tıssss :D :D
Ya ben şunu hiç anlamıyorum o sorunlu bu sorunlu deyipte filesleri insanların kullanmaması için çabalıyorlar ya daha nediyim :D
Azcık uğraşıpta bilgisi olan birisi bile sorunları çözebilir ama gelipte böyle boş yapan insan konuma yorum yazarsa bende boş durmam söyleyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri