Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
senin gibiÇif Çif paylaşım için teşekkürler![]()
2020-2021 filesi ne zaman geliyorsenin gibi2020-2021 filesi ne zaman geliyor
valla canım bakam bir

İndirecek olan indirir indirmeyecek olanda indirmez sen gelipte burda boş yapma kimse seni dinlemiyor. Emeğin geçmiş olabilir yada olmayabilir benim amacım burada sadece paylaşım yapmak paylaşımın nekadar sorunlu olupta olmadığını veyahutta sorunlarının neler olduğunu belirtirlerse çözerim sıkıntı değil benim için. Daha öncede dedim çözülmeyecek birşey değil![]()
Bu filesin sorunsuz dosyaları bende mevcuttur niyazi abi geliştirirken sane 2017 idi sanırsam bende birkaç yerine yardım etmiştim bu paylaşılan tamamen sorunlu halidir boşuna indirmenizi tavsiye etmem

İndirecek olan indirir indirmeyecek olanda indirmez sen gelipte burda boş yapma kimse seni dinlemiyor. Emeğin geçmiş olabilir yada olmayabilir benim amacım burada sadece paylaşım yapmak paylaşımın nekadar sorunlu olupta olmadığını veyahutta sorunlarının neler olduğunu belirtirlerse çözerim sıkıntı değil benim için. Daha öncede dedim çözülmeyecek birşey değil![]()
yılan ol kardeşim tıssss

Ya ben şunu hiç anlamıyorum o sorunlu bu sorunlu deyipte filesleri insanların kullanmaması için çabalıyorlar ya daha nediyimyılan ol kardeşim tıssss![]()
![]()

Azcık uğraşıpta bilgisi olan birisi bile sorunları çözebilir ama gelipte böyle boş yapan insan konuma yorum yazarsa bende boş durmam söyleyim

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)