- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeşim niye game.core vereni söylim millet arkamdan konuşsun vs vs şeyler desin sonra ben kanıt atayım varmı öyle bi dünya hadi filesi açan patlasın buda benden size hediye herkese kolay gelsin iftira fallan yok saçma saçmada şeyler yazma özelden gelip kudurmalarını ssini atayım sürekli olarak arıyan sendin kanıt buda kudurdun burdan belli![]()
sen nekadar boş konuşdukca ben devam edicem yazmaya![]()
SANA SON MESAJIM.
Bak harbi üzülüyorum sana sen sanal hayatı ne zannediyorsun? ben bu hayata bağlı değilim. Ben güzel bir hayatım var gerçek bir hayatım. Ben Gerçek hayatın peşindeyim sana üzülüyorum harbi yazık ciddiyim bak çık doğaya bir nefes al ver bir hava al kardeşim beynine kan gitmiyor ciddi diyorum. İstediğini yap bu saaten sonra yok adımımı kirleteceksin ne yapacaksan yap sen yediği yemeği kirleten nankörden başka değilsin. Madem öyle neden RAZUNING V4'ü geliştirdin kullandın sistem ekledin? Diceksin ki yalan söyleme hayır mesajlarında duruyor geçmiş mesajlarında bir sistemle alakalı v4'e ekledim buna neden ekleyemedim diye mesaj atmışsın. Yazık güzel kardeşim bak harbi diyorum sana discorddan cevap vermedim diye forumdan cevap verdin. Üzülüyorum sana seni düşmanım bile görmüyorum çünkü çapım değilsin. Boş çene boş akıl yazık. Eğer o kadar bilgin olsaydın sıfırdan kalkıp alt yapı yapardın. kullanma kardeşim sen kullanma nankör kullanmasın çok ciddi diyorum. Senin beyin skalan ne bilmiyorum ama galiba o skala hiç yok bu dünya da. Dünyası "SANAL" olan güzel kardeşim sana bu hayatta başarılar. ama unutma ki sen bu kafayla gidersen hiç bir şey olamazsın. Kalk bir arkadaş edin dışarıya çık gez arkadaşlarınla bulun gülümse hayatını yaşa yukarıda yazdıklarım gibi. bu fileste hiç bir şekilde açık yok emeğime leke sürdürtmem. kalkıp dersin ki atakan kardeşim bunları ekle şunları ekle eyvallah listeye alırım ama olmayan "game.core" söylemlerine kusura bakma izin vermem. Bu kadar yazı bile fazla sana ciddiyim üzülüyorum bak çok fazla hatta
Bak harbi üzülüyorum sana sen sanal hayatı ne zannediyorsun? ben bu hayata bağlı değilim. Ben güzel bir hayatım var gerçek bir hayatım. Ben Gerçek hayatın peşindeyim sana üzülüyorum harbi yazık ciddiyim bak çık doğaya bir nefes al ver bir hava al kardeşim beynine kan gitmiyor ciddi diyorum. İstediğini yap bu saaten sonra yok adımımı kirleteceksin ne yapacaksan yap sen yediği yemeği kirleten nankörden başka değilsin. Madem öyle neden RAZUNING V4'ü geliştirdin kullandın sistem ekledin? Diceksin ki yalan söyleme hayır mesajlarında duruyor geçmiş mesajlarında bir sistemle alakalı v4'e ekledim buna neden ekleyemedim diye mesaj atmışsın. Yazık güzel kardeşim bak harbi diyorum sana discorddan cevap vermedim diye forumdan cevap verdin. Üzülüyorum sana seni düşmanım bile görmüyorum çünkü çapım değilsin. Boş çene boş akıl yazık. Eğer o kadar bilgin olsaydın sıfırdan kalkıp alt yapı yapardın. kullanma kardeşim sen kullanma nankör kullanmasın çok ciddi diyorum. Senin beyin skalan ne bilmiyorum ama galiba o skala hiç yok bu dünya da. Dünyası "SANAL" olan güzel kardeşim sana bu hayatta başarılar. ama unutma ki sen bu kafayla gidersen hiç bir şey olamazsın. Kalk bir arkadaş edin dışarıya çık gez arkadaşlarınla bulun gülümse hayatını yaşa yukarıda yazdıklarım gibi. bu fileste hiç bir şekilde açık yok emeğime leke sürdürtmem. kalkıp dersin ki atakan kardeşim bunları ekle şunları ekle eyvallah listeye alırım ama olmayan "game.core" söylemlerine kusura bakma izin vermem. Bu kadar yazı bile fazla sana ciddiyim üzülüyorum bak çok fazla hatta
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
he okadar düşende sendin özeldeki ssleri gösterende sendin ben gelip kimsenin mesajını ss alıp paylaşmam oo yediremiyen insanlardır çünkü birşeyi kanıtlayamayınca ssleri paylaşırlarSANA SON MESAJIM.
bunları başlattan sen değilmiydin bence sen bi dışarı cık nefes al sonra yaz bence gelip bi şeyi 15 kere söyliyende sendin niye söylim ki he
gelişdirdim yalan yok ben nankörlük yapıyorum senin kadar nankör olan insanlarda varki milletin mesajlarına gelip laf atan sensinbu turkmemoda cok geziyorum bu aralar milelt birşeyler paylaşıyor altlarına yok böyle yok şöyle yazanda sendin yok kanıt at dersen onunda kanıtını atarım senin gibi iftira atıp yok şöyle yok böyle demem ben boşada yalan atmam ben sparkyeveresi gelişdiriyodum fazgeçdim cok hatta v ar maplar çöküyor büsürü hatası var uğraşamam ben onla bu filesdede cok syser var durduk yere sysera giriyor herşey ee game.core verse gelip söylemek zorunda değillim bu seni allakadar etmez he dışarı cıkmakdan artık yoruldum ben sen gelip bana dışarı cık diyon bence sen cık bi lafı 15 kere söyliyen sensin
- Konular
- 10
- Online süresi
- 16d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 144
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 9
allah rızası için uzatma tamam files kötü bunu yorumlarda 50 kez belirttin zaten tüm forum filesin kötü olduğunu anladı artık nolur uzatma hacıbunları başlattan sen değilmiydin bence sen bi dışarı cık nefes al sonra yaz bence gelip bi şeyi 15 kere söyliyende sendin niye söylim ki he
gelişdirdim yalan yok ben nankörlük yapıyorum senin kadar nankör olan insanlarda varki milletin mesajlarına gelip laf atan sensinbu turkmemoda cok geziyorum bu aralar milelt birşeyler paylaşıyor altlarına yok böyle yok şöyle yazanda sendin yok kanıt at dersen onunda kanıtını atarım senin gibi iftira atıp yok şöyle yok böyle demem ben boşada yalan atmam ben sparkyeveresi gelişdiriyodum fazgeçdim cok hatta v ar maplar çöküyor büsürü hatası var uğraşamam ben onla bu filesdede cok syser var durduk yere sysera giriyor herşey ee game.core verse gelip söylemek zorunda değillim bu seni allakadar etmez he dışarı cıkmakdan artık yoruldum ben sen gelip bana dışarı cık diyon bence sen cık bi lafı 15 kere söyliyen sensin
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
bak hocam ben onda değillim istedi kadar olsun bu arkdaşın yapdı cok ayıp birşey yaşı 22 miş adam gidip özeldeki ssleri paylaşıyor bu erkek adamlıkmı yok onuda geçdim yanlış fixledi şeyleride düzeltmiyor onuda geçiyorum game.core veriyor diyorum kanıtla diyor niye kanıtlıyım ilkde kendisi bana ne dedi beni allakadar etmez dedi cevap yazmam beni de allakadar etmez bunlar millette gidip game.corelerimi söylicem kendileri bulsunlar filesi götülemiyorum büttün filesler kullanılır yapılırsaallah rızası için uzatma tamam files kötü bunu yorumlarda 50 kez belirttin zaten tüm forum filesin kötü olduğunu anladı artık nolur uzatma hacı
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
gelip burda beni küçük düşürüecek adamı yerin dimine sokarım yaşı 22 miş bni şeyi 15kere söyliyor dedimki kendisinede yanlışlıkla yazdım gidip bundan faydalanmak için rapor etmiş erkek adamlık ya bu 1 günde engellemişler beni
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)