noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SANA SON MESAJIM.

Bak harbi üzülüyorum sana sen sanal hayatı ne zannediyorsun? ben bu hayata bağlı değilim. Ben güzel bir hayatım var gerçek bir hayatım. Ben Gerçek hayatın peşindeyim sana üzülüyorum harbi yazık ciddiyim bak çık doğaya bir nefes al ver bir hava al kardeşim beynine kan gitmiyor ciddi diyorum. İstediğini yap bu saaten sonra yok adımımı kirleteceksin ne yapacaksan yap sen yediği yemeği kirleten nankörden başka değilsin. Madem öyle neden RAZUNING V4'ü geliştirdin kullandın sistem ekledin? Diceksin ki yalan söyleme hayır mesajlarında duruyor geçmiş mesajlarında bir sistemle alakalı v4'e ekledim buna neden ekleyemedim diye mesaj atmışsın. Yazık güzel kardeşim bak harbi diyorum sana discorddan cevap vermedim diye forumdan cevap verdin. Üzülüyorum sana seni düşmanım bile görmüyorum çünkü çapım değilsin. Boş çene boş akıl yazık. Eğer o kadar bilgin olsaydın sıfırdan kalkıp alt yapı yapardın. kullanma kardeşim sen kullanma nankör kullanmasın çok ciddi diyorum. Senin beyin skalan ne bilmiyorum ama galiba o skala hiç yok bu dünya da. Dünyası "SANAL" olan güzel kardeşim sana bu hayatta başarılar. ama unutma ki sen bu kafayla gidersen hiç bir şey olamazsın. Kalk bir arkadaş edin dışarıya çık gez arkadaşlarınla bulun gülümse hayatını yaşa yukarıda yazdıklarım gibi. bu fileste hiç bir şekilde açık yok emeğime leke sürdürtmem. kalkıp dersin ki atakan kardeşim bunları ekle şunları ekle eyvallah listeye alırım ama olmayan "game.core" söylemlerine kusura bakma izin vermem. Bu kadar yazı bile fazla sana ciddiyim üzülüyorum bak çok fazla hatta​

Ekli dosyayı görüntüle 60309

Ekli dosyayı görüntüle 60310

Ekli dosyayı görüntüle 60311

Ekli dosyayı görüntüle 60312
Kardeşim sana birşey dicem bu turkmemoda herkesi kontrol et bir kişinin yorumuna vs birşey yazmışmıyım gör isterse filesde 100 açık olsun 100 tane game core versin ilgilendirmez götü derim geçerim gelip mesajlara yazmam senin gibi düşmem miletin vs herkesin benlik değil bugün benim sslerimi atan kişi yarın gider herkesin ssini atar bu bi düşmekdir yediremiyosunki atıyosun yedirsen eyerki cok iyi bi insan olsan yorum bille atmazsın benim sana atmamın sebebi beni cok kızdırdın ilkde beni alllakadar etmez dedin okadar kişi bu filesi indiriyor dedim sana yapamıyosan sil dedim konudan filesi kimseye iftira atmadım ben.

Kardeşim sana birşey dicem bu turkmemoda herkesi kontrol et bir kişinin yorumuna vs birşey yazmışmıyım gör isterse filesde 100 açık olsun 100 tane game core versin ilgilendirmez götü derim geçerim gelip mesajlara yazmam senin gibi düşmem miletin vs herkesin benlik değil bugün benim sslerimi atan kişi yarın gider herkesin ssini atar bu bi düşmekdir yediremiyosunki atıyosun yedirsen eyerki cok iyi bi insan olsan yorum bille atmazsın benim sana atmamın sebebi beni cok kızdırdın ilkde beni alllakadar etmez dedin okadar kişi bu filesi indiriyor dedim sana yapamıyosan sil dedim konudan filesi kimseye iftira atmadım ben.
tamam allah rızası için bak hala uzatıyorsun uzatma files çöp tamam nolur yav

Neyse razuning kardeşim hakkını helal et sana gelip vs birşey demicem benimde sana bi hakkım varsa helal olsun yani bi oyun için vs bi files için kafka etmeye deymez herkes için diyorum bunu ben.

Paylaşım için teşekkürler

Razuning kardeşim mrb, hatırlarmısın bilmem, bi ara demiştim sana sabit ip ile dışarıdan kimse giriş yapamıyor ne yapabilirim diye. 3-5 40 kırk yaş üstü eğlencesine takılacaz diye hatırladın mi?

Sabit ip olayını çözdüm. Şuan iş yerinde çalışan makinaya dışarıdan erişim var, cillop gibi çalışıyor. Senin files kurulu şuan.
Aslında filesin ile ilgili kafama takışlan bazı şeyler var ama onları yarın soracam.

Hadi iyi geceler. cümleten.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri