InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tekrar build alın öyle deneyin ayrıca kullandığınız freebsd sürümü ve mysql sürümü nedir? sysser mevcut mudur? ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum
windows sürümünden olavilir

windows sürümünden olavilir
win 10 pro ve daha önce birçok files kullandım böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum büyük ihimalle kullandıgım makinada sorun olabilir sağolsun arkadaş link attı onu deniyecegim umarım sorun düzelir

win 10 pro ve daha önce birçok files kullandım böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum büyük ihimalle kullandıgım makinada sorun olabilir sağolsun arkadaş link attı onu deniyecegim umarım sorun düzelir
win7 olabilir diye dedim hacı sprun yok win7lerde var ya atma sorunu

kardeşim niye game.core vereni söylim millet arkamdan konuşsun vs vs şeyler desin sonra ben kanıt atayım varmı öyle bi dünya hadi filesi açan patlasın buda benden size hediye herkese kolay gelsin iftira fallan yok saçma saçmada şeyler yazma özelden gelip kudurmalarını ssini atayım sürekli olarak arıyan sendin kanıt buda kudurdun burdan belli :D
1628691395708.png

sen nekadar boş konuşdukca ben devam edicem yazmaya :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri