TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

he bu arada ben hiç kimseden korkmamda kaçmamda ister seslide isterse canlıda konuşurum hiç farketmez benim için ben saçeye senin hatalarını ve yanlışlarını söyledim sen cevap vermedin hatta konuyuda güncellemedin ben sana ne diyimki bi kaç güne ben atarım buraya senin filesin fixli hallini sen güncellememişsinya ben güncellenmiş olarak yollarım ama gidipde milletin sslerini yaymam kimseye okadar düşmem ben

he bu arada ben hiç kimseden korkmamda kaçmamda ister seslide isterse canlıda konuşurum hiç farketmez benim için ben saçeye senin hatalarını ve yanlışlarını söyledim sen cevap vermedin hatta konuyuda güncellemedin ben sana ne diyimki bi kaç güne ben atarım buraya senin filesin fixli hallini sen güncellememişsinya ben güncellenmiş olarak yollarım ama gidipde milletin sslerini yaymam kimseye okadar düşmem ben ama sen okadar düşmüşsünki cevap veremedin için ss lerimi yolluyosun :D başarılar kardeşim sana bida sana yazmıcamda cevap vermicem saçeye fix atıcam konuya istedini yap

ee yanni nolacaki bundan pirim kasan insandan hayır gelirmi benim umrumda değil şahsen kimseyle görüşmüyorum ben saçeye makinayı kuramadım okadar istedin sistemi vs birşeyi at ekliyim yayın açıp önünde ama sende bu filesi silecen konudan ???

cok iyi pirim kasıyosun ya :D bide diyor ben bilmiyorum ya kardeşim sana acıddım şuyan varya

Sen core nerede var onu söylesene idda ettiğin şeyleri kanıtla bana lycan sürümü daha yayınlanmamış iken lycan sürümü üzerinden beni eleştirmen? V4'de neresinde core var kanıt göster iftira atayım çamuru kalsın yapma Prim kasmama gerek yok primde kasmıyorum ayrıca benim bir iddam yok ben burada parayla bulunmuyorum niye ayrıca bu filesi sileyim sistem eklemek basit zaten hazır anlatımlı sistem eklem geç ben sana sistem ekleyemez misin dedim?

ee yanni nolacaki bundan pirim kasan insandan hayır gelirmi benim umrumda değil şahsen kimseyle görüşmüyorum ben saçeye makinayı kuramadım okadar istedin sistemi vs birşeyi at ekliyim yayın açıp önünde ama sende bu filesi silecen konudan ???

cok iyi pirim kasıyosun ya :D bide diyor ben bilmiyorum ya kardeşim sana acıddım şuyan varya
kim zora düşse primcisin diyor
küçükken sizi primciler mi kaçırdı :D

kim zora düşse primcisin diyor
küçükken sizi primciler mi kaçırdı :D
kardeşim ne alaka ??? yalanmı atıyorum ben adam ss atıyor :D beni küçük durumuna düşürmeye çalışıyor buna ne diyor sen açık la bekliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri