- Konular
- 81
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 5,134
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yo yo ben zaten o yazımda hamle atınca hp düşmesi ve statü sıfırlama bugu yok demiştim siz yanlış okumuşsunuzMesaj güncellemesi ;
Sektirme bugu değildir boss sekmeme v1 halini eklemiştim v2'yi ekleyip deneyebilirsiniz.
" mükemmel çok teşekkrüler fakat malesef bosslarda aşırı dengesiz sektirme bugu oluyor ve bossa karakter vurduğunda damage işlemiyor bu bugun çözümlenmesi lazım hamle atınca hp bugu ve statü buglarıda yok "
Ayrıca bahsettiğiniz sorunlar bende mevcut değil eğer değişiklik yaptıysanız sizde sorun olabilir. @seedorf62
hamle içinde kanıt bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 27531
Ekli dosyayı görüntüle 27529
Ekli dosyayı görüntüle 27530

sadece sıkıntı bossların bi müddet sonra aşırı sekmesi ve vurulan damageler bi müddet işlememesi bugu
ve o ilk yazımı editledim birkaç tane bazı konularda yorumlar yazdım onlarıda okursanız seviniriz
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Kusura bakmayın yanlış okumuş olabilirim dediğinizi test ediyorum yarım saatliğine aynı konuma bırakıcam sonra sonuçları atacağımyo yo ben zaten o yazımda hamle atınca hp düşmesi ve statü sıfırlama bugu yok demiştim siz yanlış okumuşsunuz
sadece sıkıntı bossların bi müddet sonra aşırı sekmesi ve vurulan damageler bi müddet işlememesi bugu
ve o ilk yazımı editledim birkaç tane bazı konularda yorumlar yazdım onlarıda okursanız seviniriz
- Konular
- 81
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 5,134
- DevLira
- 6
süpersiniz evet çok iyi olur hiç olmasa v2 ile değiştirirseniz ona bakalım hep birlikte düzeltelimKusura bakmayın yanlış okumuş olabilirim dediğinizi test ediyorum yarım saatliğine aynı konuma bırakıcam sonra sonuçları atacağım

- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
v2 'yi komple kaldırdım maalesefsüpersiniz evet çok iyi olur hiç olmasa v2 ile değiştirirseniz ona bakalım hep birlikte düzeltelim![]()
"config.exenin düzeltilmesi lazım yani çok eski sürümde onu yenisi ile değiştirmek lazım"
Bu kişiye özgü bir karar siz değiştirebilirsiniz
"questler klasör halinde gruplanabilir"
"ve nedense freebsd 12.1 de bu mainline sourceler connection refused veriyor fakat etkisi oluyor mu meçhul çünkü oyunda sorun olmuyor ama bu yazıyı veriyor fakat martysamanın belli sürüm files ve sourcelerinde freebsd 12.1 de bu connection refused gelmiyor ilginçtir bunada bakılması lazım yoksa ileride sıkıntı çıkaracaktır "
Böyle bir sorun fileslerımda yaşamazsınız çünkü connection refused veriyorsa muhtemel eksiklik vardır db ile alakalı tüm düzeltmeleri bizzat yaptım paylaştığım hiç bir filesımda bu sorun olmadı connection refused verme nedenleri genelde dbde yapılan değişiklik ile alakalı olmaktadır. önemli olan core almamaktır. Core aldındığı zaman sorun olur
Saat 19:50'de test ettiğimi paylaşıcam sizi etiketleyerek bilginiz olsun
- Konular
- 81
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 5,134
- DevLira
- 6
sadece otomatik vurmaya bırakın ve göreceksiniz bi müddet sonra damageler bazen işlememeye başlayacakv2 'yi komple kaldırdım maalesef
"config.exenin düzeltilmesi lazım yani çok eski sürümde onu yenisi ile değiştirmek lazım"
"questler klasör halinde gruplanabilir"
"ve nedense freebsd 12.1 de bu mainline sourceler connection refused veriyor fakat etkisi oluyor mu meçhul çünkü oyunda sorun olmuyor ama bu yazıyı veriyor fakat martysamanın belli sürüm files ve sourcelerinde freebsd 12.1 de bu connection refused gelmiyor ilginçtir bunada bakılması lazım yoksa ileride sıkıntı çıkaracaktır "
Böyle bir sorun fileslerımda yaşamazsınız çünkü connection refused veriyorsa muhtemel eksiklik vardır db ile alakalı tüm düzeltmeleri bizzat yaptım paylaştığım hiç bir filesımda bu sorun olmadı connection refused verme nedenleri genelde dbde yapılan değişiklik ile alakalı olmaktadır. önemli olan core almamaktır. Core aldındığı zaman sorun olur
Saat 19:50'de test ettiğimi paylaşıcam sizi etiketleyerek bilginiz olsun
Ekli dosyayı görüntüle 27532
freebsd 12.1 de açmayı denediniz mi auth açılırken bir tane connection refused geliyor yani ben herhangibir değişiklik yapmadığım halde bu sizin source filesinize özgü değil bütün mainline src ve fileslerinde bu böyle sıkıntı freebsd 12.1 ile ilgili ki çünkü eski sürümlerinde bu authttan connection refused gelmiyor bilginiz olsun deneyin fakat martysama bunu çözmüş veya belkide yaptığı değişikliklerle kendi kendine çözülmüş ki bu sorun çıkmıyor
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)