noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sadece otomatik vurmaya bırakın ve göreceksiniz bi müddet sonra damageler bazen işlememeye başlayacak

freebsd 12.1 de açmayı denediniz mi auth açılırken bir tane connection refused geliyor yani ben herhangibir değişiklik yapmadığım halde bu sizin source filesinize özgü değil bütün mainline src ve fileslerinde bu böyle sıkıntı freebsd 12.1 ile ilgili ki çünkü eski sürümlerinde bu authttan connection refused gelmiyor
12.1'e uyarlamak gerekiyor diye biliyorum o konuda pek bilgim yok ama 12.1 ile çalışan filesle karşılaştırılabilir test devam ediyor 19:50 de paylaşıcam merak etmeyin

Merhabalar seedorf62 ,

Dediğim süre boyunca test ettim ve test ettiğim süre boyunca boss'a karşı damage işledi ve bossun bana damage'i işledi kanıttı aşağıya bırakıyorum
1595955022227.png

1595955038998.png

1595955085175.png

Merhabalar seedorf62 ,

Dediğim süre boyunca test ettim ve test ettiğim süre boyunca boss'a karşı damage işledi ve bossun bana damage'i işledi kanıttı aşağıya bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 27536
Ekli dosyayı görüntüle 27537
Ekli dosyayı görüntüle 27538
hayır bi dakka ben at üstünde demedim normal atsız vuruşlarda oluyor bu bug at üstündeyken denemedim doğrudur problem yoktur ama normal atsızken denemeniz gerekiyor

hayır bi dakka ben at üstünde demedim normal atsız vuruşlarda oluyor bu bug at üstündeyken denemedim doğrudur problem yoktur ama normal atsızken denemeniz gerekiyor
Onu denemiştim bundan önce ondada sorun yoktu yani bunları test ettim bence eksik bir yükleme yapmış olabilirsiniz veya değişiklik yaptıysanız olmuş olabilir at üstünde resim attığım zaman keşke uyarsaydınız lakin atsızda test etmiştim

Onu denemiştim bundan önce ondada sorun yoktu yani bunları test ettim bence eksik bir yükleme yapmış olabilirsiniz veya değişiklik yaptıysanız olmuş olabilir at üstünde resim attığım zaman keşke uyarsaydınız lakin atsızda test etmiştim
hani normal yerden vuruş olarak algılanılacağı düşünerek at olgusunu belirtmemiştim orada doğal olarak :)
ben söyliyeyim yani atsızken otomatiğe alın ve sürekli vursun devam edin bi zaman sonra zaten buga giriyor malesef bunu düzeltirseniz çok iyi olur zaten öyle görünüyor ki bu filesi serverlarımızda kullanacağız gibi tekrar teşekkürler bu paylaşımlar için

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri