- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bilgi için teşekkürlerFreeBsd 9.2 üzeri tüm Freebsd'lerde çalışır kardeşim.
ve konuya verdiğiniz katkı için teşekkür ederim- Katılım
- 22 May 2012
- Konular
- 81
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 5,134
- DevLira
- 6
mükemmel çok teşekkrüler fakat malesef bosslarda aşırı dengesiz sektirme bugu oluyor ve bossa karakter vurduğunda damage işlemiyor bu bugun çözümlenmesi lazım hamle atınca hp bugu ve statü buglarıda yokBilgi için teşekkürlerve konuya verdiğiniz katkı için teşekkür ederim
config.exenin düzeltilmesi lazım yani çok eski sürümde onu yenisi ile değiştirmek lazım
questler klasör halinde gruplanabilir
ve nedense freebsd 12.1 de bu mainline sourceler connection refused veriyor fakat etkisi oluyor mu meçhul çünkü oyunda sorun olmuyor ama bu yazıyı veriyor fakat martysamanın belli sürüm files ve sourcelerinde freebsd 12.1 de bu connection refused gelmiyor ilginçtir bunada bakılması lazım yoksa ileride sıkıntı çıkaracaktır
Son düzenleme:
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
mükemmel çok teşekkrüler fakat malesef bosslarda aşırı dengesiz sektirme bugu oluyor ve bossa karakter vurduğunda damage işlemiyor bu bugun çözümlenmesi lazım hamle atınca hp bugu ve statü buglarıda yok
Merhabalar
https://forum.turkmmo.com/konu/3573566-boss-sekmeme-sistemi-v2-karaca425/ bu konudakini uygulayın ayrıca hamle atınca hp gitmesi yok test ettim kaç defa statü bugunu fixledim bizzat kontrol ettim sonraki mesajta bunun kanıtlarını paylaştım
Son düzenleme:
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Mesaj güncellemesi ;
Sektirme bugu değildir boss sekmeme v1 halini eklemiştim v2'yi ekleyip deneyebilirsiniz.
" mükemmel çok teşekkrüler fakat malesef bosslarda aşırı dengesiz sektirme bugu oluyor ve bossa karakter vurduğunda damage işlemiyor bu bugun çözümlenmesi lazım hamle atınca hp bugu ve statü buglarıda yok "
Ayrıca bahsettiğiniz sorunlar bende mevcut değil eğer değişiklik yaptıysanız sizde sorun olabilir. @seedorf62
hamle içinde kanıt bırakıyorum
Sektirme bugu değildir boss sekmeme v1 halini eklemiştim v2'yi ekleyip deneyebilirsiniz.
" mükemmel çok teşekkrüler fakat malesef bosslarda aşırı dengesiz sektirme bugu oluyor ve bossa karakter vurduğunda damage işlemiyor bu bugun çözümlenmesi lazım hamle atınca hp bugu ve statü buglarıda yok "
Ayrıca bahsettiğiniz sorunlar bende mevcut değil eğer değişiklik yaptıysanız sizde sorun olabilir. @seedorf62
hamle içinde kanıt bırakıyorum
- Konular
- 81
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 5,134
- DevLira
- 6
uygulamışsınız fakat dediğim gibi bende test ettim bosslarda bu bi zaman sonra oluyor her zaman olmuyor aşırı sekme oluyor yani bossu ileriye doğru fırlata fırlata hızlı hızlı döndürüyor ve bi müddet vurulan damageler işlemiyorhttps://forum.turkmmo.com/konu/3573566-boss-sekmeme-sistemi-v2-karaca425/ bu konudakini uygulayın ayrıca hamle atınca hp gitmesi yok test ettim kaç defa statü bugunu fixledim bizzat kontrol ettim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)