TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FreeBsd 9.2 üzeri tüm Freebsd'lerde çalışır kardeşim.
Bilgi için teşekkürler :angel2: ve konuya verdiğiniz katkı için teşekkür ederim

Bilgi için teşekkürler :angel2: ve konuya verdiğiniz katkı için teşekkür ederim
mükemmel çok teşekkrüler fakat malesef bosslarda aşırı dengesiz sektirme bugu oluyor ve bossa karakter vurduğunda damage işlemiyor bu bugun çözümlenmesi lazım hamle atınca hp bugu ve statü buglarıda yok

config.exenin düzeltilmesi lazım yani çok eski sürümde onu yenisi ile değiştirmek lazım

questler klasör halinde gruplanabilir

ve nedense freebsd 12.1 de bu mainline sourceler connection refused veriyor fakat etkisi oluyor mu meçhul çünkü oyunda sorun olmuyor ama bu yazıyı veriyor fakat martysamanın belli sürüm files ve sourcelerinde freebsd 12.1 de bu connection refused gelmiyor ilginçtir bunada bakılması lazım yoksa ileride sıkıntı çıkaracaktır

Son düzenleme:
mükemmel çok teşekkrüler fakat malesef bosslarda aşırı dengesiz sektirme bugu oluyor ve bossa karakter vurduğunda damage işlemiyor bu bugun çözümlenmesi lazım hamle atınca hp bugu ve statü buglarıda yok

Merhabalar

https://forum.turkmmo.com/konu/3573566-boss-sekmeme-sistemi-v2-karaca425/ bu konudakini uygulayın ayrıca hamle atınca hp gitmesi yok test ettim kaç defa statü bugunu fixledim bizzat kontrol ettim sonraki mesajta bunun kanıtlarını paylaştım

Son düzenleme:
Mesaj güncellemesi ;

Sektirme bugu değildir boss sekmeme v1 halini eklemiştim v2'yi ekleyip deneyebilirsiniz.

" mükemmel çok teşekkrüler fakat malesef bosslarda aşırı dengesiz sektirme bugu oluyor ve bossa karakter vurduğunda damage işlemiyor bu bugun çözümlenmesi lazım hamle atınca hp bugu ve statü buglarıda yok "

Ayrıca bahsettiğiniz sorunlar bende mevcut değil eğer değişiklik yaptıysanız sizde sorun olabilir. @seedorf62

hamle içinde kanıt bırakıyorum

1595952713362.png

1595952519264.png

1595952584131.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri