Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

#101.Karakter silinmeme sorunu komple Fix
Konuyu güncellememişsin ben senin için burdan yazayım vakit kaybetmesin kullanan arkadaşlar.
DB Src ==> ClientManagerPlayer.cpp aç.
[CODE lang="cpp" title="1068.Satır"] snprintf(queryStr, sizeof(queryStr), "INSERT INTO player_deleted SELECT * FROM player%s WHERE id=%d",
[/CODE]
İle değiştir.
[CODE lang="cpp" title="1068.Satır"] snprintf(queryStr, sizeof(queryStr), "INSERT INTO player_deleted%s SELECT * FROM player%s WHERE id=%d",
[/CODE]

paylaşım için teşekkürler :)

İyi günler files için teşekkürler,bir sıkıntı var sadece bilen var mı diye sormak istedim.
İtemleri npcye sattığımızda satış fiyatı 360k görünüyor fakat satınca sadece 360 yang geliyor ? bunun nedeni ne olabilir nasıl düzeltebilirim ?

İyi günler files için teşekkürler,bir sıkıntı var sadece bilen var mı diye sormak istedim.
İtemleri npcye sattığımızda satış fiyatı 360k görünüyor fakat satınca sadece 360 yang geliyor ? bunun nedeni ne olabilir nasıl düzeltebilirim ?
Bu bir sıkıntı değil değiştirmesi size kalmış bir durum navicatten item_proto dan satıcıya satılan kısmı bulup değiştirin

Bu bir sıkıntı değil değiştirmesi size kalmış bir durum navicatten item_proto dan satıcıya satılan kısmı bulup değiştirin
Demek istediğim de bu navicat item protoda görünen fiyatın çok altında para geliyor , 360k karşılığında satmak istiyor musunuz diyor evet diyorum 360 yang geliyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri