romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Demek istediğim de bu navicat item protoda görünen fiyatın çok altında para geliyor , 360k karşılığında satmak istiyor musunuz diyor evet diyorum 360 yang geliyor
Merhaba Kardesım Filezilladaki İtem proto kontrol et Cunkı navıcattan degıl ftpden ceker ,
Bu arada onun sebebi Örn: Navicat : 100 Yang Npc: 10M Gözüküyor Olabilir Sebebi Packteki İtem Proto Kontrol Et Dediğimi Anlarsın

Merhaba Kardesım Filezilladaki İtem proto kontrol et Cunkı navıcattan degıl ftpden ceker ,
Bu arada onun sebebi Örn: Navicat : 100 Yang Npc: 10M Gözüküyor Olabilir Sebebi Packteki İtem Proto Kontrol Et Dediğimi Anlarsın
*
Oradan da kontrol ettim, aynı görünüyor navicat ile filezilladaki item proto başka bir nedenden dolayı olabilir mi ?

*
Oradan da kontrol ettim, aynı görünüyor navicat ile filezilladaki item proto başka bir nedenden dolayı olabilir mi ?
Pack>localetr item proto editle
Dump proto yapiyorsun

Pack>localetr item proto editle
Dump proto yapiyorsun
Orada da aynı değerler var editlememe gerek yok,bir konu buldum internette araştırırken shopmanager.cpp ile ilgili bir sorun olabilir diyor fakat ben shopmanager.cpp yi bulamıyorum

Orada da aynı değerler var editlememe gerek yok,bir konu buldum internette araştırırken shopmanager.cpp ile ilgili bir sorun olabilir diyor fakat ben shopmanager.cpp yi bulamıyorum
Eğer aceleci degilsen bu konuyu arastirip videolu cözum atarim 1 2 gune

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri