Merhaba Kardesım Filezilladaki İtem proto kontrol et Cunkı navıcattan degıl ftpden ceker ,Demek istediğim de bu navicat item protoda görünen fiyatın çok altında para geliyor , 360k karşılığında satmak istiyor musunuz diyor evet diyorum 360 yang geliyor
Bu arada onun sebebi Örn: Navicat : 100 Yang Npc: 10M Gözüküyor Olabilir Sebebi Packteki İtem Proto Kontrol Et Dediğimi Anlarsın
*Merhaba Kardesım Filezilladaki İtem proto kontrol et Cunkı navıcattan degıl ftpden ceker ,
Bu arada onun sebebi Örn: Navicat : 100 Yang Npc: 10M Gözüküyor Olabilir Sebebi Packteki İtem Proto Kontrol Et Dediğimi Anlarsın
Oradan da kontrol ettim, aynı görünüyor navicat ile filezilladaki item proto başka bir nedenden dolayı olabilir mi ?
Pack>localetr item proto editle*
Oradan da kontrol ettim, aynı görünüyor navicat ile filezilladaki item proto başka bir nedenden dolayı olabilir mi ?
Dump proto yapiyorsun
Orada da aynı değerler var editlememe gerek yok,bir konu buldum internette araştırırken shopmanager.cpp ile ilgili bir sorun olabilir diyor fakat ben shopmanager.cpp yi bulamıyorumPack>localetr item proto editle
Dump proto yapiyorsun
Eğer aceleci degilsen bu konuyu arastirip videolu cözum atarim 1 2 guneOrada da aynı değerler var editlememe gerek yok,bir konu buldum internette araştırırken shopmanager.cpp ile ilgili bir sorun olabilir diyor fakat ben shopmanager.cpp yi bulamıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)