- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,401
- DevLira
- 44
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bilemiyorum az önce indirip kendim işlem yaptım bu source ile tekrardan bir indirip deneyin ya da yaptığınız işlemleri geri alınHayır hiçbir ekleme yapmadım daha önce yapmıştım neden böyle oluyor diye sıfırdan rardan çıkartım tekrar build etmeye çalıştım yeniden olmadı
- Konular
- 25
- Çözüm
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 132
- DevLira
- 3
bak bı ıstersen ayydesk
öncelikle yardımları ıcın soonx kardesıme tesekurederım allah razı olsun su an deneme amaclı hatasız altyapı fıles yanı herkese tavsıe ederım emeyı gecenlere yapanlara paylasanlara teskurler allah herkesın yolunu acık etsın basarılarılk defa goruyorum bu hatayıda fıleste hayret valla
- Konular
- 11
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 4d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 665
- DevLira
- 0
Hiç bir işlem yapmadım şimdi tekrardan indirip deneyecem bakalım hata vericek miBilemiyorum az önce indirip kendim işlem yaptım bu source ile tekrardan bir indirip deneyin ya da yaptığınız işlemleri geri alın
- Konular
- 11
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 4d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 665
- DevLira
- 0
Denedim tamamen temiz şekilde hiçbir işlem yapmadan aynı hatayı alıyorum acaba nerde hata yapıyorum ki
- Konular
- 145
- Online süresi
- 13d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 496
- DevLira
- 12
Merhaba Arkadaşlar Files Kurulumu için birçok kişiden mesaj alıyordum bende video ile anlatmak istedim umarım yardımcı olmuşumdur. Videoyu ızleyerek 10 Dakıka ıcerısınde sorunsuz olarak kurabilirsiniz. Buld game clıent edıtleme vıdeoları ıcın mesaj atın yardımcı olayım
forum.turkmmo.com
Metin2 Altyapı V3 Files Kurulumu [ SABİT İP'e KURULUM ]
Merhaba Sevgili Dostlar Server Files Bölümünde Paylaşılan V3 Files Kurulumunu Paylaşacağım Birçok Kişi Mesaj Attı Bende Video İle Göstermek İstedim Umarım Yardımcı Olmuşumdur. Files Kurulumu Build vs. vs. Tüm Videolarımı Bu Konu Altında Paylaşacağım. Öncelikle @Razuning Arkadaşıma Files İçin Çok...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)