- Konular
- 10
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sorunu az olan bir files arıyorum gördüğüm kadarıyla herhalde
Örnek Files 1
Örnek Files 2
Sanırım temiz altyapıymış sizce hangisi daha sağlamdır yahut önereceğiniz başka files varmıdır saolun
Örnek Files 1
Örnek Files 2
Sanırım temiz altyapıymış sizce hangisi daha sağlamdır yahut önereceğiniz başka files varmıdır saolun
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Alt yapı dediğiniz şey sistemsiz olur fixli veya fixsiz bu kişinin isteğine kalmış @ates1972 bir öneride bulunmuş kötülememiş ve kendi fikrini beyan etmiş. ( Yasalara göre insanlar fikrini söylemekte hür ve özgürdür. ) @Eric Bloodaxe kişi size her hangi bir kötülemede bulunmamış agresiflik iyi değildir. İki yetkilinin bu denli saçma bir tartışmaya girmesi beni üzüyor forumumuz her fikre açık değil midir?, Sakin olalım öneriler yapabiliriz değil mi?
Kalın sağlıcakla iyi forumlar dilerim
Gayet seviyeli bir görüş alışverişindeyiz. Herhangi bir tartışma içerisinde değiliz anlayacağınız. İyi forumlar dilerim.Biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Alt yapı dediğiniz şey sistemsiz olur fixli veya fixsiz bu kişinin isteğine kalmış @ates1972 bir öneride bulunmuş kötülememiş ve kendi fikrini beyan etmiş. ( Yasalara göre insanlar fikrini söylemekte hür ve özgürdür. ) @Eric Bloodaxe kişi size her hangi bir kötülemede bulunmamış agresiflik iyi değildir. İki yetkilinin bu denli saçma bir tartışmaya girmesi beni üzüyor forumumuz her fikre açık değil midir?, Sakin olalım öneriler yapabiliriz değil mi?
Kalın sağlıcakla iyi forumlar dilerim![]()