emir34577 7 Ocak 2020 #1 Selamın Aleyküm İtem_proto açılmıyor ne yaptıysam başaramadım zonearchiv unepk dosyalarını felan hep denedim bileğisin olan bana yardımcı olabilirmi ?
Selamın Aleyküm İtem_proto açılmıyor ne yaptıysam başaramadım zonearchiv unepk dosyalarını felan hep denedim bileğisin olan bana yardımcı olabilirmi ?
Çözüm azrailkadir27 8 Ocak 2020 Skype adresinizi iletirseniz birlikte bakabiliriz. Yardımcı olmak isterim. Görmeden birşey demek doğru olmaz.
Skype adresinizi iletirseniz birlikte bakabiliriz. Yardımcı olmak isterim. Görmeden birşey demek doğru olmaz.
Agora Metin2 7 Ocak 2020 #2 emir34577' Alıntı: Selamın Aleyküm İtem_proto açılmıyor ne yaptıysam başaramadım zonearchiv unepk dosyalarını felan hep denedim bileğisin olan bana yardımcı olabilirmi ? Genişletmek için tıkla dump proto ile kapatıldıysa açamazsın Upvote 0 Downvote azrailkadir27 8 Ocak 2020 #3 Skype adresinizi iletirseniz birlikte bakabiliriz. Yardımcı olmak isterim. Görmeden birşey demek doğru olmaz. Upvote 0 Downvote Çözüm Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular Soru Soru Cevaplanmadı Dump_proto 0 Kb kapanıyor nusrettopcuu 4 Ağu 2025 Metin2 PvP Soru-Cevap 2 Cevaplar 7 Görüntüleme 274 8 Ağu 2025 XxZeMaHSeRxX efsun 1 2 3 4 5 küreler icon Ryukk1 7 Kas 2025 Development İstek Cevaplar 4 Görüntüleme 176 9 Kas 2025 Ryukk1 Soru Soru Cevaplanmadı Client'ta itemdesc ve item_proto değişikliği yansımıyor (root/patch override sorunu) Muhammed Yusuf Sertel 28 Eki 2025 Metin2 PvP Soru-Cevap Cevaplar 1 Görüntüleme 112 31 Eki 2025 Muhammed Yusuf Sertel Soru Soru Cevaplanmadı İtem_Proto Açma ve Kapama Yardım Lütfen. dalxdalx 24 Eki 2023 Metin2 PvP Soru-Cevap 2 Cevaplar 5 Görüntüleme 1K 25 Eki 2023 ENES ŞEN Soru Soru Cevaplanmadı METİN2 OYUNDAN ATMA SORUNU hertarafkahpe 16 Kas 2024 Metin2 PvP Soru-Cevap Cevaplar 0 Görüntüleme 531 16 Kas 2024 hertarafkahpe Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
emir34577' Alıntı: Selamın Aleyküm İtem_proto açılmıyor ne yaptıysam başaramadım zonearchiv unepk dosyalarını felan hep denedim bileğisin olan bana yardımcı olabilirmi ? Genişletmek için tıkla dump proto ile kapatıldıysa açamazsın
azrailkadir27 8 Ocak 2020 #3 Skype adresinizi iletirseniz birlikte bakabiliriz. Yardımcı olmak isterim. Görmeden birşey demek doğru olmaz. Upvote 0 Downvote Çözüm Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
Skype adresinizi iletirseniz birlikte bakabiliriz. Yardımcı olmak isterim. Görmeden birşey demek doğru olmaz.