Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Dump_proto 0 Kb kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nusrettopcuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 258

nusrettopcuu

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
22h 55m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 19 Gün
Başarım Puanı
16
MmoLira
665
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam aleyküm abiler 1 aydır ne yaptıysam bir türlü bu hatayı düzeltemedim lütfen bir yardımcı olun uyumsuz olan bir şeyler var gibi chatgpt ile çalıştım yine boş

büyük ihtimalle ProtoReader.cpp ile ItemCSVReader.cpp uyuşmazlığı var ama çözemedim tüm dosyaları atsam bir babayiğit abim bakabilir mi?
dump_protoyu başarıyla derliyorum ondan sonra 0 kb veriyor

Farklı bir dump_proto yaptım bu seferde bu hatayı veriyor
0804 13:07:08531 :: CPythonItem::LoadItemTable: invalid item_proto[locale/tr/item_proto] STRIDE[156] != sizeof(SItemTable)
0804 13:07:08531 :: LoadLocaleData - LoadItemProto(locale/tr/item_proto) Error

https://dosya.co/ri1ebkw9867q/Dump_proto.zip.html

debug sorunları görme açısından aslında o tarza yarıyor release mevcut güncel için ama bende de release sorun çıkartıyor sadece dump proto için konuşuyorum. debug deniyorum oluyor
Sadece sorunları görme amaçlı ise debug'da yaptığımız işlemler çalışmaz mı örnek verirsek ItemCSVReader.cpp dosyasına ATTBONUS_PVM ekleyip debug ile derleyip kullanabilir miyim?

debug sorunları görme açısından aslında o tarza yarıyor release mevcut güncel için ama bende de release sorun çıkartıyor sadece dump proto için konuşuyorum. debug deniyorum oluyor
Peki örnekle ItemCSVReader.cpp ekleyip debug ile derlesek eklenmiş sayılıyor mu? yoksa Release şart mı?

Peki örnekle ItemCSVReader.cpp ekleyip debug ile derlesek eklenmiş sayılıyor mu? yoksa Release şart mı?
bi deneyin eklediğiniz oyuna geçiyormu işliyomu. işlemiyorsa releaseyi çözün
ben item ekleme konusundan debug kullanıyordum. belki sistemler için farklı olabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri