shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı oyun loading ekranında kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cinepol123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 531

cinepol123

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
58
Çözüm
4
Online süresi
2mo 9h
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 22 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
7,802
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

item protoya yeni item ekleyip dump proto ile kapatıyorum. fakat loading ekranında oyun kapanıyor. owsap server files kullanıyorum. bunu nasıl çözebilirim ?

syser en versiyon;

0404 13:37:07135 :: CPythonItem::LoadItemTable: invalid item_proto[locale/en/item_proto] STRIDE[172] != sizeof(SItemTable)
0404 13:37:07135 :: LoadLocaleData - LoadItemProto(locale/en/item_proto) Error
0404 13:38:18311 ::
game.py(line:260) Open
game.py(line:748) StartGame
game.py(line:909) RefreshCharacter
interfaceModule.py(line:949) RefreshCharacter
uiCharacter.py(line:1827) RefreshCharacter
uiCharacter.py(line:1871) __SetSkillSlotData
uiCharacter.py(line:1492) RefreshSkill
uiCharacter.py(line:1446) __RefreshSkillPage

GameWindow.Open - <type 'exceptions.RuntimeError'>:skill.GetSkillType - Failed to find skill by 31

0404 13:38:18311 :: ============================================================================================================
0404 13:38:18311 :: Abort!!!!

syser tr versiyon

0404 13:45:07323 :: CPythonItem::LoadItemTable: invalid item_proto[locale/tr/item_proto] STRIDE[172] != sizeof(SItemTable)
0404 13:45:07323 :: LoadLocaleData - LoadItemProto(locale/tr/item_proto) Error
0404 13:46:18288 ::
game.py(line:260) Open
game.py(line:748) StartGame
game.py(line:909) RefreshCharacter
interfaceModule.py(line:949) RefreshCharacter
uiCharacter.py(line:1827) RefreshCharacter
uiCharacter.py(line:1871) __SetSkillSlotData
uiCharacter.py(line:1492) RefreshSkill
uiCharacter.py(line:1446) __RefreshSkillPage

GameWindow.Open - <type 'exceptions.RuntimeError'>:skill.GetSkillType - Failed to find skill by 31

0404 13:46:18289 :: ============================================================================================================
0404 13:46:18289 :: Abort!!!!

Son düzenleme:
Eğer sadece item ekledikten sonra bu hata ile karşılaşıyorsanız

1- DumpProtonun o filesa ait olduğunu kontrol edin.
2- İtem eklerken eklediğiniz itemin sütun sayısı Protonun sütun sayısına eş değer mi.
3- Eğer itemin bonusu var ise sizde olmayan APPLY ekliyor olabilirsiniz. (Not: Genel de bu db syserr da gösterilir sizde olmayan APPLY ise fakat yine de kontrol ediniz.)

Dilerseniz kontrol amaçlı herhangi bir itemi protodan kopyalayın kodunu değiştirin silah ise type ve subtypesini değiştirin veya duruma göre test için kodunu değiştirin dump edip tekrar deneyin. Eğer problem ortadan kalkarsa üstteki dediklerimi kontrol edin veya onlar dışında bakabileceğiniz noktalara bakınız.

Eğer sadece item ekledikten sonra bu hata ile karşılaşıyorsanız

1- DumpProtonun o filesa ait olduğunu kontrol edin.
2- İtem eklerken eklediğiniz itemin sütun sayısı Protonun sütun sayısına eş değer mi.
3- Eğer itemin bonusu var ise sizde olmayan APPLY ekliyor olabilirsiniz. (Not: Genel de bu db syserr da gösterilir sizde olmayan APPLY ise fakat yine de kontrol ediniz.)

Dilerseniz kontrol amaçlı herhangi bir itemi protodan kopyalayın kodunu değiştirin silah ise type ve subtypesini değiştirin veya duruma göre test için kodunu değiştirin dump edip tekrar deneyin. Eğer problem ortadan kalkarsa üstteki dediklerimi kontrol edin veya onlar dışında bakabileceğiniz noktalara bakınız.
2. ve 3. maddeler için sorun yok. dump protoda sorun var sanırım. çünkü aynı dump proto ile değiştirilmemiş item proto ve item names ile yapıyorum yine aynı hata alıyorum. filesin içindeki dump proto ile yapıyorum çünkü. filese ait dump proto nasıl bulabilirim?

locale/tr içindeki itemproto 365kb
ben aynı item names ve item proto ile yaptığımda 358 kb olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
2. ve 3. maddeler için sorun yok. dump protoda sorun var sanırım. çünkü aynı dump proto ile değiştirilmemiş item proto ve item names ile yapıyorum yine aynı hata alıyorum. filesin içindeki dump proto ile yapıyorum çünkü. filese ait dump proto nasıl bulabilirim?

locale/tr içindeki itemproto 365kb
ben aynı item names ve item proto ile yaptığımda 358 kb olarak gözüküyor.
Eğer files'ı indirdiğinizde içinde DumpProto dosyası var ise muhtemel olarak dumpProto o files'a aittir. Fakat problemli olabilir. Kendiniz ProtoReader'a bakarak örnek DumpProto(ItemCSVReader.cpp) hazırlayabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri