- Konular
- 5
- Online süresi
- 4g 50977s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 22
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 546
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
selamın aleyküm kendi çapımda oyun geliştirmeye çalışıyorum karşılaştığım bir hata var çözümünü bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
gm karakteriyle denemek için bir lonca kurdum sonrasında level işleriyle uğraşırken oyun sebepsiz yere kapanmaya başladı hiç bir hata yazısı gelmeden sonra loncayı kapatıp denemek aklıma geldi ve sorunum çözüldü başka karakterle denedim lonca açtım gm hesabından level verdim yine kapandı kendisine slot keserek exp kazandırdığımda da sorun aynı oluyor.
syserr hatası da şu şekilde en altta ki unknown packet olan
diğer cpython hatasını anlamadım hiç hata almadım lonca sorunu hariç onu da konu arasında cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler

gm karakteriyle denemek için bir lonca kurdum sonrasında level işleriyle uğraşırken oyun sebepsiz yere kapanmaya başladı hiç bir hata yazısı gelmeden sonra loncayı kapatıp denemek aklıma geldi ve sorunum çözüldü başka karakterle denedim lonca açtım gm hesabından level verdim yine kapandı kendisine slot keserek exp kazandırdığımda da sorun aynı oluyor.
syserr hatası da şu şekilde en altta ki unknown packet olan
diğer cpython hatasını anlamadım hiç hata almadım lonca sorunu hariç onu da konu arasında cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler