- Konular
- 8
- Online süresi
- 2d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 1,098
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm dostlar bana bu efsun iconları lazım çok bulduğum linkler silinmiş elinde olan bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekürler.
Ekli dosyalar
- Konular
- 11
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 3,231
- DevLira
- 15
Kendin daha çok basit ve kolay şekilde yapabilirsin. Photofiltre11 indir veSelamın Aleyküm dostlar bana bu efsun iconları lazım çok bulduğum linkler silinmiş elinde olan bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekürler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesinden istediğin eşyanın kodunu yaz resmi indir üzerinde değişiklik yapıp kaydet png ile çıkartırsın istersen png to tga gibi converter sitelerden tga olarakta ayarlayıp atarsın.Ekli dosyalar
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 1,098
- DevLira
- 3
bende bunun bilgisi yok yaKendin daha çok basit ve kolay şekilde yapabilirsin. Photofiltre11 indir veLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sitesinden istediğin eşyanın kodunu yaz resmi indir üzerinde değişiklik yapıp kaydet png ile çıkartırsın istersen png to tga gibi converter sitelerden tga olarakta ayarlayıp atarsın.
yapamadım bana aslında küreler lazım ort ve beceri- Katılım
- 18 Ocak 2020
- Konular
- 11
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 3,231
- DevLira
- 15
Biraz kendin denemedim bak Şunlar belki işini görür png formatında, istersen tga çevir nasıl kullanacaksan artık
Ekli dosyalar
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 18
- MmoLira
- 1,098
- DevLira
- 3
teşekürler işime yaradı bayaBiraz kendin denemedim bak Şunlar belki işini görür png formatında, istersen tga çevir nasıl kullanacaksan artık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)