HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@emirqnq Sınırsız skil nasıl yapabiliriz vs server için hava kılıcı ateş hayaleti keskinlik koruma vs gibi yakmalı skiller sönmesin hiç, Bir tek ölünce sönsün
O şekilde daha mantıklı pcyse true değilse false şeklinde sorunsuz o şekilde
C++:
SetPosition(POS_DEAD);
ClearAffect(true);
//normalde bu şekilde
if (pkKiller && IsPC())
{
if (!pkKiller->IsPC())
{
if (!isForked)
{
sys_log(1, "DEAD: %s %p WITH PENALTY", GetName(), this);
SET_BIT(m_pointsInstant.instant_flag, INSTANT_FLAG_DEATH_PENALTY);
LogManager::instance().CharLog(this, pkKiller->GetRaceNum(), "DEAD_BY_NPC", pkKiller->GetName());
}
}
else
{
placeHolder(ClearAffect); //buraya aldığımızda olanda zaten aynı olacak
ClearAffect(true);
sys_log(1, "DEAD_BY_PC: %s %p KILLER %s %p", GetName(), this, pkKiller->GetName(), get_pointer(pkKiller));
REMOVE_BIT(m_pointsInstant.instant_flag, INSTANT_FLAG_DEATH_PENALTY);
pseudo code olarak bakarsak
orjinalinde
öldün -> affectleri kaldır, daha sonra pc yada npc kontrolü yap,
benim dediğim şekilde ki @cBaraN da aynısını fonksiyona yeni argüman ekleyerek yapmış
öldün->öldüren npc mi? hayır sa affectleri temizle
ben mantık olarak aralarında bir fark göremediğim için soruyorum sadece
Ha aynen, olay oC++:SetPosition(POS_DEAD); ClearAffect(true); //normalde bu şekilde if (pkKiller && IsPC()) { if (!pkKiller->IsPC()) { if (!isForked) { sys_log(1, "DEAD: %s %p WITH PENALTY", GetName(), this); SET_BIT(m_pointsInstant.instant_flag, INSTANT_FLAG_DEATH_PENALTY); LogManager::instance().CharLog(this, pkKiller->GetRaceNum(), "DEAD_BY_NPC", pkKiller->GetName()); } } else { placeHolder(ClearAffect); //buraya aldığımızda olanda zaten aynı olacak ClearAffect(true); sys_log(1, "DEAD_BY_PC: %s %p KILLER %s %p", GetName(), this, pkKiller->GetName(), get_pointer(pkKiller)); REMOVE_BIT(m_pointsInstant.instant_flag, INSTANT_FLAG_DEATH_PENALTY);
pseudo code olarak bakarsak
orjinalinde
öldün -> affectleri kaldır, daha sonra pc yada npc kontrolü yap,
benim dediğim şekilde ki @cBaraN da aynısını fonksiyona yeni argüman ekleyerek yapmış
öldün->öldüren npc mi? hayır sa affectleri temizle
ben mantık olarak aralarında bir fark göremediğim için soruyorum sadece
Konusu vardı forumda hatırlamıyorum@emirqnq Sınırsız skil nasıl yapabiliriz vs server için hava kılıcı ateş hayaleti keskinlik koruma vs gibi yakmalı skiller sönmesin hiç, Bir tek ölünce sönsün
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)