HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eksik yerleri var filesteKanka ben baktım ama bulamadım yunkai filesindeki ortalama fiyat sistemini bunuda bulamamıştım gerçi söküp verir misin onuda
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler.
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler kral.
sizin filesınızda bu şekilde mi? bunun yerine ClearAffect(), i 2 adım aşağı kaydırıp if(pkKiller->IsPc()) bloğuna koymak bir problem yaratabilir miGörünce aklıma bu geldi, daha verimli olduğunu düşünüyorum.
C++:void ClearAffect(bool bSave=false); // Ara void ClearAffect(bool bSave = false, bool bSomeAffect = false); // değiştir void CHARACTER::ClearAffect(bool bSave) // Ara void CHARACTER::ClearAffect(bool bSave, bool bSomeAffect) // Değiştir // Ara if (IsPC()) { SendAffectRemovePacket(GetDesc(), GetPlayerID(), pkAff->dwType, pkAff->bApplyOn); } // Üstüne ekle if (bSomeAffect) { switch (pkAff->dwType) { case (SKILL_JEONGWI): case (SKILL_GEOMKYUNG): case (SKILL_CHUNKEON): case (SKILL_GWIGEOM): case (SKILL_TERROR): case (SKILL_JUMAGAP): case (SKILL_HOSIN): case (SKILL_REFLECT): case (SKILL_GICHEON): case (SKILL_KWAESOK): case (SKILL_JEUNGRYEOK): case (SKILL_JEOKRANG): case (SKILL_CHEONGRANG): { ++it; continue; } } } // Ara void CHARACTER::Dead(LPCHARACTER pkKiller, bool bImmediateDead) // Fonksiyonun içinde ara ClearAffect(true); // Değiştir ClearAffect(true, (pkKiller && pkKiller->IsPC()) ? false : true);
O şekilde daha mantıklı pcyse true değilse false şeklinde sorunsuz o şekildesizin filesınızda bu şekilde mi? bunun yerine ClearAffect(), i 2 adım aşağı kaydırıp if(pkKiller->IsPc()) bloğuna koymak bir problem yaratabilir mi
Hayır sınırsız skill değil, gerekli açıklama yazıyorSınırsız skil mi bu ? Karakter ölmediği sürece bufflar gitmiyor değil mi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)