Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Son kez söylüyorum bir daha da açıklama yapmıyacam sana. Ayrıca konuyu da kapatıyorum.
1- Her serverde aynı hesap bilgilerini kullanıyorsunuz sonra o serverin account bilgileri çekilip millete dağıtılıyor sonra hesabınıza girilip soyluyor ve sen gelip bana suç atıyorsun bu olacak iş değil. Bir kere benim hilelerimi git virüstotalden istediğin yerden tarat 3-5 saçma virüs gözüküyor onlarda kodlamadan dolayı oluşuyor bunu bilmiyorsan zaten ya tamamen bilgisizsindir yada daha önce bilmiyorsundur ve öğrenmiş oldun.
2- Farklı yerlerden kullandığın "hile" denilen programları açmak da senin suçun.
3- Hesabın soyulduysa bununla benim alakam %0. Burada gelip mantıksız bir yere beni suçlayamazsın.
Hala bu anlattıklarıma rağmen hiç birşey anlamadıysan ve hala benim virüs attığımı zannediyorsan bu tamamen senin suçun.
Hadi diyelim ki misal ben virüs attım niye senin dışında başkası gelipte böyle bişey demedi bugüne kadar ?????
Gram erkekliğin var konuyu kapatma kalsın. Millette görsün. Tabiki konuları kapatırsan hakkında paylaşım olmaz.
Gram erkekliğin var konuyu kapatma kalsın. Millette görsün. Tabiki konuları kapatırsan hakkında paylaşım olmaz.
konularımı hile fixlenmediği sürece saçma sapan alakadar olmadığım bir konuyla suçlayan birisinin demesiyle kapatmıyorum.
Merhaba Arkadaşlar ;
Öncelikle yazıma kendi hatam sonucu hile ve 3.party uygulamaları kullanarak bu tufaya düşmüş olduğumu kabul ederek bu sözlere başlamak istiyorum. Thehector isimli kişinin bu forumda paylaşmış olduğu sözde hile ve yardım başlıkları altında paylaştığı hilelerin içerisinde tamamen trjonen, keylog gibi yazılımları barındırıp ve sabırla insanların oynadığı maddi açıdan getirisi olan pvp serverlarda kasmamızı hesabımızı geliştirmemizi bekleyip soygun tarihini planlayarak 30 dk da bu işlemi bitirerek soyduğunu 1 kuruşluk itemlere dahi muhtaç olduğunu bildirmek ister. Bütün emekçi kardeşlerimin kendisinden herhangi bir destek yardım hile isteyip paylaştığı linklere ait yazılımları indirmemesini rica ediyorum. Kanıtı ekte olduğu gbidir. Kendisine hangi sewrver olduğunu bile söylemeden tarafıma verdiği cevap aynen görselde olduğu gibidir.
Turkmmo yetkililerinden bu dolandırıcının tum yetkılerının elınden alınmasını rica ediyorum.
Farklı mağdur arkadaşlar var ise desteğe beklerim.
Herkese iyi forumlar..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kesinlikle katılıyorum kardeşim. 10 yıldır turkmmo kullanıcı olan biri olarak gözlemlerim yazdıklarında tamamen eşleşiyor. Bu şahıs daha önce kaç defa bu konu hakkında şikayet aldı. Fakat netice yok. Bende bildireceğim.
Bu şahıs daha önce kaç defa bu konu hakkında şikayet aldı.
????
VRLWKRBWJRQQNJIRJQWRWAma bana kalırsa direk resmi kanallardan başvur. Konu açık kalmaz dayanamaz kapatır zaten . Görüntülenme alıyor. Her görüntülenme şimdi bunların içini parçalar. Yediremezler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...