kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

TheHector Dolandırıcılığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hunterlar47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İçinde bulunduğun duruma acıyorum ama hata sende değil ki . Seni burada yönetici yapan forum yetkililerinde.

her serverde aynı hesap bilgilerini kullanıyorsunuz sonra serverin accountları çekilip orada burada paylaşılıyor sonra gelip suçsuz yere keylogun k 'sını bile içermeyen benim hileme laf atıyorsun.

her serverde aynı hesap bilgilerini kullanıyorsunuz sonra serverin accountları çekilip orada burada paylaşılıyor sonra gelip suçsuz yere keylogun k 'sını bile içermeyen benim hileme laf atıyorsun.

Keylog atmadığın bir hile varmı yani gerçekten bu defada yardım edeyim niyetiyle paylaştığın. Merak ettiğim için soruyorum. Yancı hesabın muro yu nda getir. Ondan da yaz. Çekinme . Ne çalmaktan nede yalandan....

@Hunterlar47 Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın. Hector'un paylaştığı hilelerde keylog vs gibi şeyler bulamazsın bunca zamandır ilk kez böyle bir konu görüyorum birazda komiğime gitti. hector'un dediği gibi aynı şifre kullanıyorsunuz ve oyuncusu olduğunuz serverlar üyelik kayıtlarını yeri gelince parakarşılığında satıyorlar o yüzden hector'un alakası olan bir durum değil hesabının çalınması.

Son kez söylüyorum bir daha da açıklama yapmıyacam sana. Ayrıca konuyu da kapatıyorum.

1- Her serverde aynı hesap bilgilerini kullanıyorsunuz sonra o serverin account bilgileri çekilip millete dağıtılıyor sonra hesabınıza girilip soyluyor ve sen gelip bana suç atıyorsun bu olacak iş değil. Bir kere benim hilelerimi git virüstotalden istediğin yerden tarat 3-5 saçma virüs gözüküyor onlarda kodlamadan dolayı oluşuyor bunu bilmiyorsan zaten ya tamamen bilgisizsindir yada daha önce bilmiyorsundur ve öğrenmiş oldun.

2- Farklı yerlerden kullandığın "hile" denilen programları açmak da senin suçun.

3- Hesabın soyulduysa bununla benim alakam %0. Burada gelip mantıksız bir yere beni suçlayamazsın.

Hala bu anlattıklarıma rağmen hiç birşey anlamadıysan ve hala benim virüs attığımı zannediyorsan bu tamamen senin suçun.

Hadi diyelim ki misal ben virüs attım niye senin dışında başkası gelipte böyle bişey demedi bugüne kadar ?????

@Hunterlar47 Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın. Hector'un paylaştığı hilelerde keylog vs gibi şeyler bulamazsın bunca zamandır ilk kez böyle bir konu görüyorum birazda komiğime gitti. hector'un dediği gibi aynı şifre kullanıyorsunuz ve oyuncusu olduğunuz serverlar üyelik kayıtlarını yeri gelince parakarşılığında satıyorlar o yüzden hector'un alakası olan bir durum değil hesabının çalınması.

Her zaman böyle sözümü dinleyin. Cumhuriyet başsavcılığına yarın başvuruda bulunuyorum. Bak yancı hesabı getir dedim getirmişsin. Aferin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri