Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar ;
Öncelikle yazıma kendi hatam sonucu hile ve 3.party uygulamaları kullanarak bu tufaya düşmüş olduğumu kabul ederek bu sözlere başlamak istiyorum. Thehector isimli kişinin bu forumda paylaşmış olduğu sözde hile ve yardım başlıkları altında paylaştığı hilelerin içerisinde tamamen trjonen, keylog gibi yazılımları barındırıp ve sabırla insanların oynadığı maddi açıdan getirisi olan pvp serverlarda kasmamızı hesabımızı geliştirmemizi bekleyip soygun tarihini planlayarak 30 dk da bu işlemi bitirerek soyduğunu 1 kuruşluk itemlere dahi muhtaç olduğunu bildirmek ister. Bütün emekçi kardeşlerimin kendisinden herhangi bir destek yardım hile isteyip paylaştığı linklere ait yazılımları indirmemesini rica ediyorum. Kanıtı ekte olduğu gbidir. Kendisine hangi sewrver olduğunu bile söylemeden tarafıma verdiği cevap aynen görselde olduğu gibidir.
Turkmmo yetkililerinden bu dolandırıcının tum yetkılerının elınden alınmasını rica ediyorum.
Farklı mağdur arkadaşlar var ise desteğe beklerim.
Herkese iyi forumlar..
Öncelikle yazıma kendi hatam sonucu hile ve 3.party uygulamaları kullanarak bu tufaya düşmüş olduğumu kabul ederek bu sözlere başlamak istiyorum. Thehector isimli kişinin bu forumda paylaşmış olduğu sözde hile ve yardım başlıkları altında paylaştığı hilelerin içerisinde tamamen trjonen, keylog gibi yazılımları barındırıp ve sabırla insanların oynadığı maddi açıdan getirisi olan pvp serverlarda kasmamızı hesabımızı geliştirmemizi bekleyip soygun tarihini planlayarak 30 dk da bu işlemi bitirerek soyduğunu 1 kuruşluk itemlere dahi muhtaç olduğunu bildirmek ister. Bütün emekçi kardeşlerimin kendisinden herhangi bir destek yardım hile isteyip paylaştığı linklere ait yazılımları indirmemesini rica ediyorum. Kanıtı ekte olduğu gbidir. Kendisine hangi sewrver olduğunu bile söylemeden tarafıma verdiği cevap aynen görselde olduğu gibidir.
Turkmmo yetkililerinden bu dolandırıcının tum yetkılerının elınden alınmasını rica ediyorum.
Farklı mağdur arkadaşlar var ise desteğe beklerim.
Herkese iyi forumlar..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kimse kusura bakmasın asılsız ve saçma sapan iftiralarla adminler olarak hiçbir yönetim üyesinin hakkını yedirmedik, yedirmeyiz. Burada bol keseden konuşmak, ahkam kesmek, adamlık sorgulamakla olmaz bu işler. Önce üslup öğrenin, saygı çerçevesinde konuşmayı bilin, ondan sonra bir derdiniz var ise bizzat üst yetkilelerden co-adminlere veya adminlere gerekli kanıtlarla ulaşabilirsiniz. Hatta bizzat admin'in kendisine ulaşabilirsiniz, kesinlikşe de cevapsız bırakılmazsınız.
Varsa kanıtınız hilenin keylogger içerdiğine dair buyrun özel mesajınızı ve kanıtlarınızı bekliyorum.
Konu kapatılmıştır.
aynen haklısın ben milletin hesaplarını çalıyorum ve bundan benim haberim yok vay be ne kadarda güzel ben bişey yapıyorum ama benim bundan haberim yok. beni tanıyan tanır. ve böyle birşey yapmayacağımıda bilir. hiç birşey yokken bir anda böyle saçma bir mesaj attın bundan ben ne anladım ?
tüh ya tüm yetkilerim gitti bak şuan
geçmiş olsun hektör odsjflksdhgkjhlsdkgfjtüh ya tüm yetkilerim gitti bak şuan
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...