Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Daha önce hakkında bir şikayet göremedim. Hector kimsenin emeğinde gözü olmayan biri... Ki dediğiniz şekilde olsa zaten şu vakte kadar barındırılmazdıKesinlikle katılıyorum kardeşim. 10 yıldır turkmmo kullanıcı olan biri olarak gözlemlerim yazdıklarında tamamen eşleşiyor. Bu şahıs daha önce kaç defa bu konu hakkında şikayet aldı. Fakat netice yok. Bende bildireceğim.
Böyle saçma bir baltalama görmedim ben hayatımda. Ya farklı nedenlerden dolayı hesaplarınızı soyduruyorsunuz yada benim gelişmemi istemeyip baltalıyorsunuz. Ayrıca "Bu şahıs daha önce kaç defa bu konu hakkında şikayet aldı." diyorsun hani bana göstersene 1 tane şikayet aldığımı kanıt göster ??
Kimse kusura bakmasın asılsız ve saçma sapan iftiralarla adminler olarak hiçbir yönetim üyesinin hakkını yedirmedik, yedirmeyiz. Burada bol keseden konuşmak, ahkam kesmek, adamlık sorgulamakla olmaz bu işler. Önce üslup öğrenin, saygı çerçevesinde konuşmayı bilin, ondan sonra bir derdiniz var ise bizzat üst yetkilelerden co-adminlere veya adminlere gerekli kanıtlarla ulaşabilirsiniz. Hatta bizzat admin'in kendisine ulaşabilirsiniz, kesinlikşe de cevapsız bırakılmazsınız.
Varsa kanıtınız hilenin keylogger içerdiğine dair buyrun özel mesajınızı ve kanıtlarınızı bekliyorum.
Konu kapatılmıştır.
Varsa kanıtınız hilenin keylogger içerdiğine dair buyrun özel mesajınızı ve kanıtlarınızı bekliyorum.
Konu kapatılmıştır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...