ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Güvenlik sistemi Fix

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

konu için teşekkürler bu çok sağlıklı olmadı gibi eğer takılı kalırsa karakterin hızı sıkıntı yaratabilir yada etkideki diğer efektleri bozarsa vs. Başka bir çözüm yolu olmalı
Olabilir denemek araştırmak lazım

where to add this fix??

denemek lazım

Çok yaklaştın dostum gerçek fixe bu zamana kadar bu sistem için paylaşılan fxlerin hepsi zaman kaybı pythondan sadece 1 kelime düzenlemek ile fixleniyor tüm sorunları
Ne kadar saçma ve cahilce bir düşünce. Dostum güvenlik sistemi açıkken slotlardan yedigin damageyi vs pythondan kapatamazsın haberin olsun. Hayal dünyasından cıkmalısın.

Ne kadar saçma ve cahilce bir düşünce. Dostum güvenlik sistemi açıkken slotlardan yedigin damageyi vs pythondan kapatamazsın haberin olsun. Hayal dünyasından cıkmalısın.
Ben Bu her gün ayrı bir fix paylaştıgınız şeyi 1 kelime ile pythondan düzeltmişim neyi saçma 2 şey yapıyorsunuz saçma demeye başlıyorsunuz benim yaptıgımda ışınlansanda güvenlik geliyor ölsende geliyor uçsanda geliyor kaçışın kalmıyor c++ ne gerek var yani 1 kelime değiştirerek ya komplesini çözdüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri