Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Olabilir denemek araştırmak lazımkonu için teşekkürler bu çok sağlıklı olmadı gibi eğer takılı kalırsa karakterin hızı sıkıntı yaratabilir yada etkideki diğer efektleri bozarsa vs. Başka bir çözüm yolu olmalı
Ne kadar saçma ve cahilce bir düşünce. Dostum güvenlik sistemi açıkken slotlardan yedigin damageyi vs pythondan kapatamazsın haberin olsun. Hayal dünyasından cıkmalısın.Çok yaklaştın dostum gerçek fixe bu zamana kadar bu sistem için paylaşılan fxlerin hepsi zaman kaybı pythondan sadece 1 kelime düzenlemek ile fixleniyor tüm sorunları
Ben Bu her gün ayrı bir fix paylaştıgınız şeyi 1 kelime ile pythondan düzeltmişim neyi saçma 2 şey yapıyorsunuz saçma demeye başlıyorsunuz benim yaptıgımda ışınlansanda güvenlik geliyor ölsende geliyor uçsanda geliyor kaçışın kalmıyor c++ ne gerek var yani 1 kelime değiştirerek ya komplesini çözdümNe kadar saçma ve cahilce bir düşünce. Dostum güvenlik sistemi açıkken slotlardan yedigin damageyi vs pythondan kapatamazsın haberin olsun. Hayal dünyasından cıkmalısın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)