Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aaaa ozaman senin dediğin gibi yapalım o daha sağlıklıpaylaşım için teşekkürler, game.py'dan bir kaç def bloğuna engel atılabilir bu problem için.

Kendim güvenlik sistemini daha önce kullanırken gerekli bir kaç fixi(mouse gibi) bu dosyadan sağlamıştım o yüzden söyledim. Tabii ki kaynak dosyasından yapmak daha sağlıklı olur, pack koruması vs. yok ise oyuncular tarafından sıkıntılar yaşanabilir gene kaynak dosyasından yapılmazsa..aaaa ozaman senin dediğin gibi yapalım o daha sağlıklı![]()
konu için teşekkürler bu çok sağlıklı olmadı gibi eğer takılı kalırsa karakterin hızı sıkıntı yaratabilir yada etkideki diğer efektleri bozarsa vs. Başka bir çözüm yolu olmalı
Çok yaklaştın dostum gerçek fixe bu zamana kadar bu sistem için paylaşılan fxlerin hepsi zaman kaybı pythondan sadece 1 kelime düzenlemek ile fixleniyor tüm sorunlarıpaylaşım için teşekkürler, game.py'dan bir kaç def bloğuna engel atılabilir bu problem için.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)