- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Skype'den bir arkadaşım sorunu iletmiş çözüm olarak olur diye tahmin ediyorum.
Sorun : Oyuna girer girmez karekter yürümeye başlıyordu ve koylerdeki ışınlanma yerine kadar giderse güvenlik boşa gitmiş oluyordu.
Yapılan : Karekter Oyuna girince güvenlik açıksa karekteri olduğu yerden hareket ettirmez.
***Not: Ben denemedim herhangi bir sorun oluştururmu fikrim yok arkadaşlar sadece arkadaşın dediği üzerine böyle birşey geldi aklıma.
Kod:
if (ch->IsActivateSecurity() == true)
{
ch->AddAffect(AFFECT_MOV_SPEED, POINT_MOV_SPEED, -1000, 0, 4, 0, true);
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "[Güvenlik Sistemi]Hareket hızınız 5sn içerisinde normale dönecek.");
return;
} // guvenlik engeli
Sorun : Oyuna girer girmez karekter yürümeye başlıyordu ve koylerdeki ışınlanma yerine kadar giderse güvenlik boşa gitmiş oluyordu.
Yapılan : Karekter Oyuna girince güvenlik açıksa karekteri olduğu yerden hareket ettirmez.
***Not: Ben denemedim herhangi bir sorun oluştururmu fikrim yok arkadaşlar sadece arkadaşın dediği üzerine böyle birşey geldi aklıma.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ne kadar saçma ve cahilce bir düşünce. Dostum güvenlik sistemi açıkken slotlardan yedigin damageyi vs pythondan kapatamazsın haberin olsun. Hayal dünyasından cıkmalısın.Çok yaklaştın dostum gerçek fixe bu zamana kadar bu sistem için paylaşılan fxlerin hepsi zaman kaybı pythondan sadece 1 kelime düzenlemek ile fixleniyor tüm sorunları
yapmayın yahu. kodlara baktığınızda çalışabileceğini anlayamıyormunuz ?Çalıştığına Dair kanıt eklermisiniz ?
- Konular
- 108
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 644
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- 9,619
- DevLira
- 21
belirtmemişssin ama input_login.cpp ye eklencek sanırım.Skype'den bir arkadaşım sorunu iletmiş çözüm olarak olur diye tahmin ediyorum.
Kod:if (ch->IsActivateSecurity() == true) { ch->AddAffect(AFFECT_MOV_SPEED, POINT_MOV_SPEED, -1000, 0, 4, 0, true); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "[Güvenlik Sistemi]Hareket hızınız 5sn içerisinde normale dönecek."); return; } // guvenlik engeli
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
He input login entergamebelirtmemişssin ama input_login.cpp ye eklencek sanırım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)