noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Güvenlik sistemi Fix

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Skype'den bir arkadaşım sorunu iletmiş çözüm olarak olur diye tahmin ediyorum.

Kod:
    if (ch->IsActivateSecurity() == true)
    {
        ch->AddAffect(AFFECT_MOV_SPEED, POINT_MOV_SPEED, -1000, 0, 4, 0, true);
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "[Güvenlik Sistemi]Hareket hızınız 5sn içerisinde normale dönecek.");
        return;
    } // guvenlik engeli

Sorun : Oyuna girer girmez karekter yürümeye başlıyordu ve koylerdeki ışınlanma yerine kadar giderse güvenlik boşa gitmiş oluyordu.
Yapılan : Karekter Oyuna girince güvenlik açıksa karekteri olduğu yerden hareket ettirmez.
***Not: Ben denemedim herhangi bir sorun oluştururmu fikrim yok arkadaşlar sadece arkadaşın dediği üzerine böyle birşey geldi aklıma.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Skype'den bir arkadaşım sorunu iletmiş çözüm olarak olur diye tahmin ediyorum.

Kod:
    if (ch->IsActivateSecurity() == true)
    {
        ch->AddAffect(AFFECT_MOV_SPEED, POINT_MOV_SPEED, -1000, 0, 4, 0, true);
        ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "[Güvenlik Sistemi]Hareket hızınız 5sn içerisinde normale dönecek.");
        return;
    } // guvenlik engeli

Sorun : Oyuna girer girmez karekter yürümeye başlıyordu ve koylerdeki ışınlanma yerine kadar giderse güvenlik boşa gitmiş oluyordu.
Yapılan : Karekter Oyuna girince güvenlik açıksa karekteri olduğu yerden hareket ettirmez.
***Not: Ben denemedim herhangi bir sorun oluştururmu fikrim yok arkadaşlar sadece arkadaşın dediği üzerine böyle birşey geldi aklıma.
belirtmemişssin ama input_login.cpp ye eklencek sanırım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri