Ya sen ne anlatıyon değişikSize eleştiri yapıp forum'da ki bu 'çok yararlı' konuyu kirlettiğim için özür dilerim ama bu yaptığın çözüm değil.
Çünkü sorun sadece item'e tıklarken meydana gelen bir şey değil eğer bineğin hızı yeterince arttırılırsa bu metine, damara ve benzeri bir şeye tıklarken de meydana gelecektir yani sorun atın hızının dönüş hızından bağımsız bir şekilde çoğalmasından kaynaklanıyor yani sorunun çözümü için atın hızı arttığında dönüş hızının da arttırılması gerekir.
Ayrıca burada gördüğüm tek şey amatörlük.
tamam geliştir paylaş güzel ama eleştiri kaldıramam diyorsan yaptığın işi tam yap.
Ya sen ne anlatıyon değişik
Hocam şu kısmı aklı başında arkadaşlara;
Size eleştiri yapıp forum'da ki bu 'çok yararlı' konuyu kirlettiğim için özür dilerim ama bu yaptığın çözüm değil.
Çünkü sorun sadece item'e tıklarken meydana gelen bir şey değil eğer bineğin hızı yeterince arttırılırsa bu metine, damara ve benzeri bir şeye tıklarken de meydana gelecektir yani sorun atın hızının dönüş hızından bağımsız bir şekilde çoğalmasından kaynaklanıyor yani sorunun çözümü için atın hızı arttığında dönüş hızının da arttırılması gerekir.
Bu kısmı da sana söyledim;
Ayrıca burada gördüğüm tek şey amatörlük.
tamam geliştir paylaş güzel ama eleştiri kaldıramam diyorsan yaptığın işi tam yap.
Eğer bana doğrultacak mantıklı bir argümanın yoksa bu şekilde cevap vermeye devam edebilirsin.
OkHocam şu kısmı aklı başında arkadaşlara;
Eğer bana doğrultacak mantıklı bir argümanın yoksa bu şekilde cevap vermeye devam edebilirsin.
Çok zekisin ya sen yapıp paylaşsana adamın konusunda ne prim kasıyorsun. Bi bitmediniz zaten. Yok şöyle yok böyle icraat bu kadarHocam şu kısmı aklı başında arkadaşlara;
Her şeyi çok iyi biliyorlar ama nedense benim konu açmamı bekliyorlar :d Bütün icraat benim konu altlarımÇok zekisin ya sen yapıp paylaşsana adamın konusunda ne prim kasıyorsun. Bi bitmediniz zaten. Yok şöyle yok böyle icraat bu kadar
Bu gibilere he de geç çok takılma zaten dedim sana nasıl olduğunu geçen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)