Siz Milletin Okuma Yazmasına Bakıyorsunuz Galiba Önce Kendi Öğrenim Dereceni Yükselt sonra milletin Okuma Yazmasına Laf et Senin Yorumunu Gayet Normal okudum Her Konuya Bi Maraz bulmak Zorunda oldunuz için Başkasının yaptıklarını Hor Görme Gibi Bi Egolarınız Var Onun için Yazdım Sıkıntın varsa Söyle bilelim. Zeki Ve Süper Doktora Yapmış ArkadaşBenim yaptığım ne bir fix, ne binek hızını editlemek nede herhangibir değeri düşürmek, düzgün bile okumamışsınız yada okuma yazmanız yok bineğin dönüş hızını yükseltiyorum böylelikle orbital hareketti içeri olan maksimum kuvvet artıyor.
Gerçi okuma yazması olmayan adama ne anlatsan boş.
Size eleştiri yapıp forum'da ki bu 'çok yararlı' konuyu kirlettiğim için özür dilerim ama bu yaptığın çözüm değil.
Çünkü sorun sadece item'e tıklarken meydana gelen bir şey değil eğer bineğin hızı yeterince arttırılırsa bu metine, damara ve benzeri bir şeye tıklarken de meydana gelecektir yani sorun atın hızının dönüş hızından bağımsız bir şekilde çoğalmasından kaynaklanıyor yani sorunun çözümü için atın hızı arttığında dönüş hızının da arttırılması gerekir.
tamam geliştir paylaş güzel ama eleştiri kaldıramam diyorsan yaptığın işi tam yap.
Çünkü sorun sadece item'e tıklarken meydana gelen bir şey değil eğer bineğin hızı yeterince arttırılırsa bu metine, damara ve benzeri bir şeye tıklarken de meydana gelecektir yani sorun atın hızının dönüş hızından bağımsız bir şekilde çoğalmasından kaynaklanıyor yani sorunun çözümü için atın hızı arttığında dönüş hızının da arttırılması gerekir.
Ayrıca burada gördüğüm tek şey amatörlük.Birkaç binek ile denedim en makul değer bu geldi, değiştirebilirsiniz.
tamam geliştir paylaş güzel ama eleştiri kaldıramam diyorsan yaptığın işi tam yap.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)