18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
Başka sorunlara sebebiyet verdiğini görmedim henüz bütün global ve türkiyedeki popüler serverlarda mevcut olan bir düzenleme bu.Sorun bineğin dönüş hızından değil bineğin üstündeyken dönerek hareket yaparken alamamasından, dönüş hızını artırarak çözmüş olmuyorsun başka sorunlarada sebebiyet verebilir bu
Neyin Düzeni dostum Gözle Görülen Bi Kücük oyun hatası Ve siz Bunu Binek hızı düsürüp Fix Diyorsunuz SaçmaaBaşka sorunlara sebebiyet verdiğini görmedim henüz bütün global ve türkiyedeki popüler serverlarda mevcut olan bir düzenleme bu.
Benim yaptığım ne bir fix, ne binek hızını editlemek nede herhangibir değeri düşürmek, düzgün bile okumamışsınız yada okuma yazmanız yok bineğin dönüş hızını yükseltiyorum böylelikle orbital hareketti içeri olan maksimum kuvvet artıyor.Neyin Düzeni dostum Gözle Görülen Bi Kücük oyun hatası Ve siz Bunu Binek hızı düsürüp Fix Diyorsunuz Saçmaa
Gerçi okuma yazması olmayan adama ne anlatsan boş.
Ufak bir sorun gibi görünse de çok sinir bozucu olay çözüme kavuşması iyi oldu. Teşekkürler eline sağlık.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)