Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sadece ejderha odasındaki metinler için quest açıksa hasar vurdurmuyordum o kadar.sizin bu sorunu çözdüğünüz diğer yöntem nasıl acaba ondan bahsedebilirmisiniz.
Konudaki gibi yaparsan metin keserken ruh taşı okuduğunda hasar vurmamak rahatsız edebilir veya artık ne questiniz var ise karşılaşılabilir
Tercih meselesi, farklı bir bug yaratıyorsa da bilgim yok
Aslında direk questler içerisine map indexli engelleme konulsa quest ekranı hiç açılmaz mesela daha iyi olur
"Bu zindanda çalışmıyor" diye yazabilir ekran felan gelmez hem
"Bu zindanda çalışmıyor" diye yazabilir ekran felan gelmez hem
Konudaki kodlar bana ait anlık olarak bir arkadaş bildirmişti fixi bu şekilde yazmıştım bende fakat sağlıklı değil tamamen src tarafına çekip kodu cmd ve python üzerinden çıkarırsanız daha sağlıklı olacaktır paylaşım için teşekkürler.
Kod mantığın berbat.Konudaki kodlar bana ait anlık olarak bir arkadaş bildirmişti fixi bu şekilde yazmıştım bende fakat sağlıklı değil tamamen src tarafına çekip kodu cmd ve python üzerinden çıkarırsanız daha sağlıklı olacaktır paylaşım için teşekkürler.