BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Quest penceresi aktifken damage fix

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

üstte yazdığın yorumda cevabını verdim her şey acık değil mi evet dedim dimi yani damage yiyebiliyor karakteri engelleyen bir şey yok
if (IsMonster() || IsStone())
evet bundaki mantık şu bir tek bunu biliyorum başka var mı böyle bir bug bilmiyor fakat illaki vardır de quest penceresi açarak metinleri kesiyorlar ve metinler daha geri gelmiyor
şeklinde cevap verdin hızlı okuduğum için evete anlam yükleyemedim benim sorduğum sorunun cevabı baştaymış gerisine ne gerek duyup yazdın

evet bundaki mantık şu bir tek bunu biliyorum başka var mı böyle bir bug bilmiyor fakat illaki vardır de quest penceresi açarak metinleri kesiyorlar ve metinler daha geri gelmiyor
şeklinde cevap verdin hızlı okuduğum için evete anlam yükleyemedim benim sorduğum sorunun cevabı baştaymış gerisine ne gerek duyup yazdın
örneklendirme olarak konudaki videoyu izlersen anlarsın.

Odadayken ejderha questiniz neyse o çalışır.Metin kestiğinizde kill yüzünden yenisi spawn eder.Ama eğer metni keseceğiniz sırada ruh taşı, ısınlanma yüzüğü gibi quest açarsanız o anda arka plandaki ejderha quest kill'i çağırmaz bu yüzden de metni kestiğinizde yenisi gelmez.
Ben farklı şekilde çözmüştüm konu için teşekkürler

Odadayken ejderha questiniz neyse o çalışır.Metin kestiğinizde kill yüzünden yenisi spawn eder.Ama eğer metni keseceğiniz sırada ruh taşı, ısınlanma yüzüğü gibi quest açarsanız o anda arka plandaki ejderha quest kill'i çağırmaz bu yüzden de metni kestiğinizde yenisi gelmez.
Ben farklı şekilde çözmüştüm konu için teşekkürler
Sadece ejderha odasındaki metin olarak düşünmeyin farklı yerlerde de kullanılabilir bu yöntem, konudakini yapınca genel bir fix engel atmış oluyoruz.

Sadece ejderha odasındaki metin olarak düşünmeyin farklı yerlerde de kullanılabilir bu yöntem, konudakini yapınca genel bir fix engel atmış oluyoruz.
Ben ne dedim ? Var olan questi çalıştırıyorken yenisini açtığınızda arkadaki göreve devam etmiyor.Ejderha olayı anlamayanlar için sadece bir örnekti.İnsanlar neyin ne oldugunu bilsin, nıye damage engellendi demesin.Buna göre mantık yürütür.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri