- Konular
- 16
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 243
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo
Öncelikle @doganemirhan dostuma teşekkür ederim.
Paylaşmakta olduğum şey quest pencresi aktifse karakterin atak yapmasını yani hasar vermesini durdurur bu sayede bazı bugların hatalarında sonu gelir, manes filesinden söktüm işe yaracağını düşündüğüm diğer eklentileri de söküp forumla paylaşmayı düşünüyorum.
Öncelikle @doganemirhan dostuma teşekkür ederim.
Paylaşmakta olduğum şey quest pencresi aktifse karakterin atak yapmasını yani hasar vermesini durdurur bu sayede bazı bugların hatalarında sonu gelir, manes filesinden söktüm işe yaracağını düşündüğüm diğer eklentileri de söküp forumla paylaşmayı düşünüyorum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu arada paylaşılan kodlarda gördüğüm kadarıyla return false verdiriyorsunuz. Bu çok tehlikeli Kill vb tarzı fonksiyonlar daha kodun başında en kolay örneği veriyim deadevent verilmediği için canavar yok olmaz...ben bir sorun yaşamadım aktif onlineli oyunda kullandım size kalmış kullanıp kullanmamak
Buldun işte tepe tepe kullan(!) jsjsjsjs2009 dan beri bu fixi arıyordum.(!)
Kod mantığın berbat.Konudaki kodlar bana ait anlık olarak bir arkadaş bildirmişti fixi bu şekilde yazmıştım bende fakat sağlıklı değil tamamen src tarafına çekip kodu cmd ve python üzerinden çıkarırsanız daha sağlıklı olacaktır paylaşım için teşekkürler.
Canavar ölmeye yakın letteri tetikleyip durursa bu kill'de boşa düşer.Uzatmaya pekte gerek yok
C++:if (quest::CQuestManager::instance().GetPCForce(GetPlayerID())->IsRunning() == true) return false;
2009 dan beri bu fixi arıyordum.(!)
- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,110
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,559
- DevLira
- 122
peki damege yiyebiliyor mu quest ekranı açıkken
- Konular
- 16
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 243
- DevLira
- 9
evet bundaki mantık şu bir tek bunu biliyorum başka var mı böyle bir bug bilmiyor fakat illaki vardırpeki damege yiyebiliyor mu quest ekranı açıkken
de quest penceresi açarak metinleri kesiyorlar ve metinler daha geri gelmiyor - Katılım
- 16 Tem 2019
- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,110
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,559
- DevLira
- 122
demek istediğim şu quest penceresi açılınca damege vuramıyor ama damege yiyebiliyor doğrumudur ?evet bundaki mantık şu bir tek bunu biliyorum başka var mı böyle bir bug bilmiyor fakat illaki vardırLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.de quest penceresi açarak metinleri kesiyorlar ve metinler daha geri gelmiyor
- Konular
- 16
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 243
- DevLira
- 9
üstte yazdığın yorumda cevabını verdim her şey acık değil mi evet dedim dimi yani damage yiyebiliyor karakteri engelleyen bir şey yokForumda bişey paylaşıyorsun insan gibi soru soruyoruz ne bu cevap
if (IsMonster() || IsStone())