Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aktif
Update ile birlikte itemin takılı olduğunu kontrol edip pet yoksa tekrar peti summon etmek yerine
yada
Karakter ölünce petin yaşamasını sağlamak yerine
itemin çıkartılması bana mantıklı gelmedi açıkcası. Yaralı parmak kesilmiş yine.
yada
itemin çıkartılması bana mantıklı gelmedi açıkcası. Yaralı parmak kesilmiş yine.
Valla bana mantıklı geldi ama senin dediklerinde çözüm olabilir tabikide karar insanlara kalmış hangisini yapmak isterlerse artıkUpdate ile birlikte itemin takılı olduğunu kontrol edip pet yoksa tekrar peti summon etmek yerine
yada
Envantere giymeli pet sisteminde önemli fixlerden biri öldügünde petin gitmemesini saglamak saglayamazsan zaten bir işe yaramaz ki normal pet sisteminden ne farkı kalır
Envantere giymeli pet sisteminde önemli fixlerden biri öldügünde petin gitmemesini saglamak saglayamazsan zaten bir işe yaramaz ki normal pet sisteminden ne farkı kalır
Yapın madem arkadaşlar sizleri tutan yokaynen öyle amac o zaman pet gitmesin çıkmasın vs
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)