HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım sistemlerden birini daha tamamlamış bulunuyorum. Bu sistem, Knight Online’daki Cypher Ring mantığından esinlenerek Metin2’ye uyarlanmış Kahraman Mührü / Karakter Mührü Sistemidir.
Sistemin temel amacı, bir karakteri mevcut hesabından mühürleyip ticaret, pazar veya offline shop üzerinden başka bir oyuncuya aktarılabilir hale getirmektir. Karakter mühürlendikten sonra dolu mühür itemi oluşur ve bu item başka bir hesaba geçtiğinde, uygun şartlar sağlanıyorsa karakter yeni hesaba aktarılır.
Sistem Tanıtım Video
İNDİR :
VirusTotal :
Linkler güncellendi eksik icon ve hboard.png eklendi.
İyi kullanımlar
RESİM Kanıt
Uzun süredir üzerinde çalıştığım sistemlerden birini daha tamamlamış bulunuyorum. Bu sistem, Knight Online’daki Cypher Ring mantığından esinlenerek Metin2’ye uyarlanmış Kahraman Mührü / Karakter Mührü Sistemidir.
Sistemin temel amacı, bir karakteri mevcut hesabından mühürleyip ticaret, pazar veya offline shop üzerinden başka bir oyuncuya aktarılabilir hale getirmektir. Karakter mühürlendikten sonra dolu mühür itemi oluşur ve bu item başka bir hesaba geçtiğinde, uygun şartlar sağlanıyorsa karakter yeni hesaba aktarılır.
Sistem Tanıtım Video
İNDİR :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirusTotal :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkler güncellendi eksik icon ve hboard.png eklendi.
İyi kullanımlar
RESİM Kanıt
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)