Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altyapı Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReDBoNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar.

Üzerinde vakit geçirip kendimi geliştirmek için bir altyapı server files arıyorum.

Server files bölümünün sabit kısmında bulunan 2 adet altyapı files var ikisinin arasında kaldım.

Hangisini seçmeliyim bilgilendirir ve yardımcı olursanız sevinirim.

1.Files

https://forum.turkmmo.com/konu/3711827-eric-bloodaxe-altyapi-server-files-offline-shop/
2.Files

https://forum.turkmmo.com/konu/3711...-turkmmo-ozel-metin2-altyapi-server-files-v2/
Ankete katılarak da yardımcı olabilirsiniz.

https://martysama0134.com/News
4.9.65 son sürüm. Yükseltmeler uyum problemleri ve bazı hata düzeltmeleri mevcut. Ve game tarafı olsun pack tarafı olsun marty tarafından verilmiş filese en uygun dosyalar. Etrafta dolaşanların locale folderleri başka bir yerden packları başka bir yerden parça parça işte. Adam klasörlemiş koymuş hepsini bir yere. :)

Anladım. Peki konuda vermiş olduğum martysama 4.6 sizce kullanılabilir mi tavsiye eder misiniz ?

Anladım. Peki konuda vermiş olduğum martysama 4.6 sizce kullanılabilir mi tavsiye eder misiniz ?

Benim şahsi fikrim (takıntılıyım biraz) ben eğer martysamanın dosyalarını istiyorsam ve luigina o dosyalara bu örnekte olduğu gibi kendinden bir şeyler katmışsa kullanamıyorum. :) Game tarafını ch leri falan kendisi baştan oluşturmuş mesela. Halbuki orjinal martysamanın game dosyaları çok daha hoşuma gidiyor.
ETTWBo.png

Çoğu dosyayı python ile yazmış kodlar çok hoş çok basit kullanımı var. 2 tıkta chleri oluşturuyorsun. :) kaç core kaç ch hepsi gen_settings.py de var mesela. 4.6 nın bütün orjinal dosyalarını bulabiliyorsan onları kullan derim benim fikrim. Bulabilirsen bana da haber verebilir misin. :D

Son düzenleme:
Benim şahsi fikrim (takıntılıyım biraz) ben eğer martysamanın dosyalarını istiyorsam ve lugina o dosyalara bu örnekte olduğu gibi kendinden bir şeyler katmışsa kullanamıyorum. :) Game tarafını ch leri falan kendisi baştan oluşturmuş mesela. Halbuki orjinal martysamanın game dosyaları çok daha hoşuma gidiyor.
ETTWBo.png

Çoğu dosyayı python ile yazmış kodlar çok hoş çok basit kullanımı var. 2 tıkta chleri oluşturuyorsun. :) kaç core kaç ch hepsi gen_settings.py de var mesela. 4.6 nın bütün orjinal dosyalarını bulabiliyorsan onları kullan derim benim fikrim. Bulabilirsen bana da haber verebilir misin. :D

Files araştırmamı sadece Turkmmo'da yapıyorum o yüzden bu forumda paylaşılmadığı sürece 4.6'nın bütün orijinal dosyaları benim de haberim olmaz yani. :D Diğer forumlara çok nadiren giriyorum ama orda da bu forumdakilerin aynısı var yani benim gördüklerim bunlar. :)

Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile eğer martysama'nın 4.6 sürümünün bütün orijinal dosyaları yoksa sizce kullanılmaz, aslında doğru diyorsunuz ben de çok takıntılıyım normal hayatımda fakat bu işlerden pek anlamadığım için tamamen orijinal olup olmadığını da bilmiyordum sayenizde öğrendim.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Files araştırmamı sadece Turkmmo'da yapıyorum o yüzden bu forumda paylaşılmadığı sürece 4.6'nın bütün orijinal dosyaları benim de haberim olmaz yani. :D Diğer forumlara çok nadiren giriyorum ama orda da bu forumdakilerin aynısı var yani benim gördüklerim bunlar. :)

Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile eğer martysama'nın 4.6 sürümünün bütün orijinal dosyaları yoksa sizce kullanılmaz, aslında doğru diyorsunuz ben de çok takıntılıyım normal hayatımda fakat bu işlerden pek anlamadığım için tamamen orijinal olup olmadığını da bilmiyordum sayenizde öğrendim.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Yani burada @Luigina 'ya hiç bir şekilde laf etmiyorum. Kendisi çok başarılı bir geliştiricidir. Kendi hazırladığı filesi de çok beğeniyorum. Keşke benim elimde de olsa öyle bir files ama bir şeyin orjinali varsa hem orjinalini paylaşabilir ve yanında kendi hazırladığı halini de paylaşabilir. Kullanılmaz demek yanlış olur. Ama ben kullanamıyorum işte. :) Bütün yabancı forumlara bakmaya çalıştım. Ama nafile bir dosyaya ulaşamadım. Martysama ile ilgili en güzel paylaşımlar yine Turkmmo da oldu sanırım. :) 4.6 için martynin müşterilerine sağladığı dosyaların hiç dokunulmamış hallerini de paylaşırsa neden bir bakmayayım. :)

Ek olarak martyde de kendine has hatalar var. :D ve çözümleri konusunda çok fazla konu yok sanırım. ve yeni bir sistem eklerken uyumsuzluk sorunları çıkabiliyor. bunu da göz önünde bulundurmalısın galiba. :)

Son düzenleme:
Yani burada @Luigina 'ya hiç bir şekilde laf etmiyorum. Kendisi çok başarılı bir geliştiricidir. Kendi hazırladığı filesi de çok beğeniyorum. Keşke benim elimde de olsa öyle bir files ama bir şeyin orjinali varsa hem orjinalini paylaşabilir ve yanında kendi hazırladığı halini de paylaşabilir. Kullanılmaz demek yanlış olur. Ama ben kullanamıyorum işte. :) Bütün yabancı forumlara bakmaya çalıştım. Ama nafile bir dosyaya ulaşamadım. Martysama ile ilgili en güzel paylaşımlar yine Turkmmo da oldu sanırım. :) 4.6 için martynin müşterilerine sağladığı dosyaların hiç dokunulmamış hallerini de paylaşırsa neden bir bakmayayım. :)

Ek olarak martyde de kendine has hatalar var. :D ve çözümleri konusunda çok fazla konu yok sanırım. ve yeni bir sistem eklerken uyumsuzluk sorunları çıkabiliyor. bunu da göz önünde bulundurmalısın galiba. :)

Aynen martysama'nın kendine has sorunları olduğunu biliyorum atın karakteri takip etmeme sorunları gibi falan onu baya önceden de araştırmıştım fakat gördüğüm ve hatırladığım kadarı ile çözülmemişti sanırım. Ayriyeten sistem eklerken uyumsuzluk sorununuda daha önceden biliyorum 1 sene öncesinde de o yüzden martysama kullanmamıştım şu an sadece 'Sorunsuz Lycan' karakteri olduğu için ilgimi çekti fakat sorunları ve sistem eklerken sorun çıkartma olaylarından dolayı offlineshop sistemi ekli olan files biraz daha rahat ettirirmiş gibi geliyor bana.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri