xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altyapı Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReDBoNe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar.

Üzerinde vakit geçirip kendimi geliştirmek için bir altyapı server files arıyorum.

Server files bölümünün sabit kısmında bulunan 2 adet altyapı files var ikisinin arasında kaldım.

Hangisini seçmeliyim bilgilendirir ve yardımcı olursanız sevinirim.

1.Files

https://forum.turkmmo.com/konu/3711827-eric-bloodaxe-altyapi-server-files-offline-shop/
2.Files

https://forum.turkmmo.com/konu/3711...-turkmmo-ozel-metin2-altyapi-server-files-v2/
Ankete katılarak da yardımcı olabilirsiniz.

İkiside kullanılabilir.

tabiki ikisde kullanılabilir ama martysama'nın at takip etmeme gibi sorunları varmış okuduklarıma göre biraz araştırdım fakat kesin bir çözüm yok sanırsam onun için. ama o filesinde en güzel tarafı sorunsuz lycan karakteri ekliymiş yani sonradan eklemem lazım olmayacak.

diğer fileste ise offlineshop sistemi ekli yani o yönden güzel geldi bana.

offlineshop sistemi ekli olanı siz paylaşmışsınız ama yine de hangisini kullanmamı önerirsiniz ?

tabiki ikisde kullanılabilir ama martysama'nın at takip etmeme gibi sorunları varmış okuduklarıma göre biraz araştırdım fakat kesin bir çözüm yok sanırsam onun için. ama o filesinde en güzel tarafı sorunsuz lycan karakteri ekliymiş yani sonradan eklemem lazım olmayacak.

diğer fileste ise offlineshop sistemi ekli yani o yönden güzel geldi bana.

offlineshop sistemi ekli olanı siz paylaşmışsınız ama yine de hangisini kullanmamı önerirsiniz ?
Tamamen baştan başlamak istiyorsanız Luigina'nın paylaştığını kullanabilirsiniz çünkü onda hiç eklenti yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri