Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

C++ ÖĞRENDİK PEKİ YA SONRA?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SENBENIBILEMEDIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 515

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak. Ben şimdi Yazılım Bilimi adlı kanaldan bi C++ eğitim setini tamamen bitirdim, classlar yapılar vs. amatör düzeyde biliyorum. Ama atıyorum basit bir şey yazmak istediğimde gram yazamıyorum(metin2 için), ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? teşekkürler

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak. Ben şimdi Yazılım Bilimi adlı kanaldan bi C++ eğitim setini tamamen bitirdim, classlar yapılar vs. amatör düzeyde biliyorum. Ama atıyorum basit bir şey yazmak istediğimde gram yazamıyorum(metin2 için), ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? teşekkürler
Mesela şamar sistemi yap :) şaman savaşçıyı kutsarken savaşçıya şamar atsın hayatımda istediğim en mükemmel sistem ama lütfen yap !
Bence zaman gerektiren bir iş hemen profosyonel sistemler yazmayı beklememek lazım, en basitinden kütüphaneleri biliyorsun bir fonksiyon yaz fonksiyon oyuncudan bir item silsin veya eklesin sonra bunu ilerlet oyuncudan item silsin ve karaktere özellik eklesin vs vs. Başarılar..

Mesela şamar sistemi yap :) şaman savaşçıyı kutsarken savaşçıya şamar atsın hayatımda istediğim en mükemmel sistem ama lütfen yap !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri