Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

C++ ÖĞRENDİK PEKİ YA SONRA?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SENBENIBILEMEDIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 515

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak. Ben şimdi Yazılım Bilimi adlı kanaldan bi C++ eğitim setini tamamen bitirdim, classlar yapılar vs. amatör düzeyde biliyorum. Ama atıyorum basit bir şey yazmak istediğimde gram yazamıyorum(metin2 için), ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? teşekkürler

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak. Ben şimdi Yazılım Bilimi adlı kanaldan bi C++ eğitim setini tamamen bitirdim, classlar yapılar vs. amatör düzeyde biliyorum. Ama atıyorum basit bir şey yazmak istediğimde gram yazamıyorum(metin2 için), ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? teşekkürler
Mesela şamar sistemi yap :) şaman savaşçıyı kutsarken savaşçıya şamar atsın hayatımda istediğim en mükemmel sistem ama lütfen yap !
bence metin2 ile geliştirme kendini çünkü metin2 sistemi yazmak için oyunun networking, paket ilişkieri, p2p gibi şeyleri öğrenmen gerekir. onun dışında basit şeyler yazabilirsin sadece server taraflı.
belki öğrendiklerini basit fonksiyonlar ile denersin. mesela metin2deki classları incele, class içeriğindeki fonksiyonları incele, fonksiyonların çalışma şekilleri fikir sahibi edinmeni sağlayabilir.

Öncelikle hepinize cevapları için teşekkür ederim

bence metin2 ile geliştirme kendini çünkü metin2 sistemi yazmak için oyunun networking, paket ilişkieri, p2p gibi şeyleri öğrenmen gerekir. onun dışında basit şeyler yazabilirsin sadece server taraflı.
belki öğrendiklerini basit fonksiyonlar ile denersin. mesela metin2deki classları incele, class içeriğindeki fonksiyonları incele, fonksiyonların çalışma şekilleri fikir sahibi edinmeni sağlayabilir.
Metin2yi seçme amacım önceden oynadığım içindi aslında son 1 2aydır da forumu takip ediyorum. C++ ile çalışabileceğim mantıklı yer burası geldi bunun dışında örnekler yazabiliyorum tabii ama ortada basit şeyler çıkıyor yok onun ortalaması vs vs. Gerçek bir sourcede çalışmak gelişime katkı sağlar diye düşünüyorum cevabınız için teşekkür ederim ayrıca

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri