HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adam gibi yap desktekliyim. 190 euro = 1213tl yapıyor peki bu fiyata verdiğin sistem bu mu? Türklük destek vs.alakası yok bu işlerinSeni niye ilgilendiriyor ki bu şey ? Sistemi yazan kisi benim fiyati ben istedigim sekilde veririm. Ayrıca ilk yazdigimda basladin kopyalama bilmem ne şudur budur yine bir boş konuşmalar. Üstelik ayıptır ya sen bir turksun yabancı forumlarda türk yazilimci neredeyse hiç yok desteklemek yerine karalama cabani hic anlamiyorum zaten bu yüzden de seni kınıyorum.
Son düzenleme:
Peki 190 euro Diyorsun Parayı hak etmiyor diyorsunda Bilader Yabancılarda İstedi Bi zırh silah Görünümüne istedi Parayıda Onlar Hak etmiyor O zaman onlarında konularını Baltala hadi ?Adam gibi yap desktekliyim. 190 euro = 1213tl yapıyor peki bu fiyata verdiğin sistem bu mu? Türklük destek vs.alakası yok bu işlerin
Ben hep 50 tllik aldığım için sıkıntı yokPeki 190 euro Diyorsun Parayı hak etmiyor diyorsunda Bilader Yabancılarda İstedi Bi zırh silah Görünümüne istedi Parayıda Onlar Hak etmiyor O zaman onlarında konularını Baltala hadi ?
Dostum sen benim kodlarimi mi gördün ki adam gibi yap diyosun daha ortada fol yok yumurta yok sen gorur görmez basladin sallamaya ayrıca sistemi yazan kisi benim ben istediğim fiyatı söylerim isteyen alir isteyen almaz bu seni hiç alakadar etmezAdam gibi yap desktekliyim. 190 euro = 1213tl yapıyor peki bu fiyata verdiğin sistem bu mu? Türklük destek vs.alakası yok bu işlerin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)