Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Server files sistem sökme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SomaTasarım
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Merhabalar Bu aralar metin2 ile ilgili sistem sökme merakım gelmeye başladı ve sıfır bilgiye sahibim bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlarda varsa sevinirim.

Bire bir göstermesine gerek yok mantık nasıl işler c++ pyton quest pack sökme işlemeri hakkında bilgi verebilirseniz cok sevinirim :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

kankam ben önceden şu şekil söküyordum, örnek veriyorum sistemi locale_inc.h den alıyorum defineliyse tabi ki .

Sonra tüm dosyaları notepadd ile açıp defineyi aratıyordum, Çıkan şeyleri aktarıyordum build ederken eksik çıkarsa da tamamlıyordum.

Game src de service.h
EĞER SİSTEM SÖKMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE GAME SOURCE servise.h açın hangisini istiyorsunuz örnek ;

#define XXXX_SYSTEM

bunu game source dosyalarını komple açın XXXX_SYSTEM aratın ve kendi filesinizin dosyalarına ekleyin game source ile işiniz bittikten sonra client source girin aynı şekilde aratıp kopyala yapıştır yapın sırada root vs geliyor onlara aynı şekilde yapın ve ekleyin örnek hata aldınız fonskiyon eksik hangi fonksiyon eksikse söktüğünüz yerdeki dosyalardan aratıp tekrar kopyala yapıştır yapıp sistemi sökebilirsiniz.

EĞER SİSTEM SÖKMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE GAME SOURCE servise.h açın hangisini istiyorsunuz örnek ;

#define XXXX_SYSTEM

bunu game source dosyalarını komple açın XXXX_SYSTEM aratın ve kendi filesinizin dosyalarına ekleyin game source ile işiniz bittikten sonra client source girin aynı şekilde aratıp kopyala yapıştır yapın sırada root vs geliyor onlara aynı şekilde yapın ve ekleyin örnek hata aldınız fonskiyon eksik hangi fonksiyon eksikse söktüğünüz yerdeki dosyalardan aratıp tekrar kopyala yapıştır yapıp sistemi sökebilirsiniz.

Vermis oldugunuz bilgiler icin tesekkut ederim benim takıldıgım kısımlar bir sisteme ait oyun ici goruntu dosyalari onlari nereye atilir veya nereden bulup almam gerekir o konularda sorun yasiyorum.

Basit bir ornek vermek gerekirse diyelim levelli pet sistemi söktüm kodlati felan biri bir yaptım pack icinde hangi dosyalar alinir pet panel goruntu dosyalarını nereden bulurum orata gelince takiliyorum ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri