[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Server files sistem sökme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SomaTasarım
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Merhabalar Bu aralar metin2 ile ilgili sistem sökme merakım gelmeye başladı ve sıfır bilgiye sahibim bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlarda varsa sevinirim.

Bire bir göstermesine gerek yok mantık nasıl işler c++ pyton quest pack sökme işlemeri hakkında bilgi verebilirseniz cok sevinirim :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

kankam ben önceden şu şekil söküyordum, örnek veriyorum sistemi locale_inc.h den alıyorum defineliyse tabi ki .

Sonra tüm dosyaları notepadd ile açıp defineyi aratıyordum, Çıkan şeyleri aktarıyordum build ederken eksik çıkarsa da tamamlıyordum.

Game src de service.h
BİLGİ SAHİNİ OLAN ARKADASLAR YARDIMCI OLABİLİRLERMİ
Şöyle bir öneride bulunabilirim size. Örneğin. Forumda paylaşılan bir sistem var diyelimki K envanter sistemi paylaşılmış bu sistemin dosyalarını indirdiğinizde içinde anlatım olur ona benzer başka bir fileste o sistemin gelişmişini gördüğünüzde o şekilde aratıp sökebilirsiniz yada sökceğiniz sistemi en ince ayrıntısına kadar kurcalamanız gerek hangi dosyada hangi kod bloğu var hangi png nerde yada dds yada tga veya gr2 bunları bilmeniz gerekiyor ona göre adım adım gidersiniz. Örneğin ben bir filesten zırh sökeceğimde < Önce bulabiliyorsaö packtan iconunu buluyorum daha sonra bulduğum tga ismini item listte aratıyorum ve item listte tga ismini bulduğumda item koduna bakıyorum sonra item kodunu item protosunda aratıyorum value3 kodunu inceliyorum < value3 kodunu da msmsinde aratıyorum son olarakta msmsinde de gr2 ve dds isimlerini görüyorum sonra zırh yada köstüm v.s sökme işlemimi bu şekilde yapıyorum bu sadece bir örnekti. Sistem eklentisi farklı farklı olur ama mantık aynı öncesinde ne sökeceğini ve kodlarını az çok bilmen gerek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri