InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Bruval v4 Game Mysql Game Src

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Euro Marcovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 253
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu gidişle client src piyasaya çıkmayacak galiba :(

Bugun unutturmayın size exe ve rootları atayım skypeden hatırlatın skype : ahmed.atalay.1907

Bugun unutturmayın size exe ve rootları atayım skypeden hatırlatın skype : ahmed.atalay.1907
Hocam skypedan bir cevap yok. Hatırlatmak için yazıyoruz ama heralde bu da bait. ? Direkt client src paylaşsanız daha iyi değil mi? Neden böyle hazine haritası gibi saklanıyor hala anlamıyorum. Elbet birgün, gün yüzüne çıkacak bu dosyalar zaten. Hiç mi içinizde Robin Hood olan yok? ?

Hocam skypedan bir cevap yok. Hatırlatmak için yazıyoruz ama heralde bu da bait. ? Direkt client src paylaşsanız daha iyi değil mi? Neden böyle hazine haritası gibi saklanıyor hala anlamıyorum. Elbet birgün, gün yüzüne çıkacak bu dosyalar zaten. Hiç mi içinizde Robin Hood olan yok? ?

Ben paylaşmak istemiyorum sourceyi dediğim gibi gece exe ve root atacam dedim gece benim bildiğim 00:00 ile 05:00 arasıdır saat 20:00 gecemi oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri