HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu gidişle client src piyasaya çıkmayacak galiba 

Bugun unutturmayın size exe ve rootları atayım skypeden hatırlatın skype : ahmed.atalay.1907
geçende böyle yazdın ama neyse umudumu kestim benBugun unutturmayın size exe ve rootları atayım skypeden hatırlatın skype : ahmed.atalay.1907

Hocam skypedan bir cevap yok. Hatırlatmak için yazıyoruz ama heralde bu da bait. ? Direkt client src paylaşsanız daha iyi değil mi? Neden böyle hazine haritası gibi saklanıyor hala anlamıyorum. Elbet birgün, gün yüzüne çıkacak bu dosyalar zaten. Hiç mi içinizde Robin Hood olan yok? ?Bugun unutturmayın size exe ve rootları atayım skypeden hatırlatın skype : ahmed.atalay.1907
Hocam skypedan bir cevap yok. Hatırlatmak için yazıyoruz ama heralde bu da bait. ? Direkt client src paylaşsanız daha iyi değil mi? Neden böyle hazine haritası gibi saklanıyor hala anlamıyorum. Elbet birgün, gün yüzüne çıkacak bu dosyalar zaten. Hiç mi içinizde Robin Hood olan yok? ?
Ben paylaşmak istemiyorum sourceyi dediğim gibi gece exe ve root atacam dedim gece benim bildiğim 00:00 ile 05:00 arasıdır saat 20:00 gecemi oluyor ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)