- Konular
- 149
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 480
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,850
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Vakit buldukça 3-5 satır ekleyerek devam. 6 gün olmuş bakalım her gün bir kaç satır ekleyerek ne zaman bitecek, günlük olsun bura bana.

Son düzenleme: 30.09.2019
Konuyu açalı 21 gün geçmiş işler yüzünden bırakmıştım. Dün başladım, bugün bitirdim.
Günlüğü kapatalım.

Düzenleme:
Resmi sunucuya slot activate özelliği gelmiş, onu da ekledim. Şimdilik bitmiş durumda.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
7. günde game ve client taraflarını bitirdim. hem yeni hem eskiye göre çalışıyor. sadece pack tarafı gerekiyor.
Oyunlarımdan bilenler vardır, bende üretim zaten seçmeli şekildeydi o yüzden pek bir şey değişmedi.
8. günde alt kategoriye geçtim. vakit buldukça ilerletmeye devam.
Konuyu açalı 21 gün geçmiş işler yüzünden bırakmıştım. Dün başladım, bugün bitirdim.
Günlüğü kapatalım.
yeni güzel scrollu listbox h.oÖğeyi görmek için üye olmalısınız.
Vakit buldukça 3-5 satır ekleyerek devam. 6 gün olmuş bakalım her gün bir kaç satır ekleyerek ne zaman bitecek, günlük olsun bura bana.
Son düzenleme: 30.09.2019
Günlüğü kapatalım.
Evet bu resmin belli bir yüzdesini gösterme olayını penger paylaşmıştı sanırım. Resim gerektirenlerde bunu kullanıyorum, diğerlerinde window hide ve show yeterli oluyor. Globaldeki yanlamasına çalışan çarkıelek image classına eklenen yüzdelik gösterme ile yapılmıştı.Sanırım şunun gibi birşeyi kastettin sanırım;
Zenunun battle passın guiyi almıştım yabancı sv den src den ImageInstance nin renderine clip rect ekleyerek halletmiş olayı, ademinde dediği gibi bütün scrollar için kullanılabiliyor.
Resmi sunucuya slot activate özelliği gelmiş, onu da ekledim. Şimdilik bitmiş durumda.
- Konular
- 255
- Çözüm
- 38
- Online süresi
- 2mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 3,016
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 15,191
- DevLira
- 3
Çok güzel görünüyor. Elinize sağlık.
- Konular
- 149
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 480
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,850
- DevLira
- 6
7. günde game ve client taraflarını bitirdim. hem yeni hem eskiye göre çalışıyor. sadece pack tarafı gerekiyor.
Oyunlarımdan bilenler vardır, bende üretim zaten seçmeli şekildeydi o yüzden pek bir şey değişmedi.
8. günde alt kategoriye geçtim. vakit buldukça ilerletmeye devam.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)