farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Official Cube Renewal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralcocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

kralcocuk

RedLab
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
149
Çözüm
6
Online süresi
2mo 28d
Reaksiyon Skoru
480
Altın Konu
0
Başarım Puanı
214
MmoLira
9,850
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

giphy.gif

Vakit buldukça 3-5 satır ekleyerek devam. 6 gün olmuş bakalım her gün bir kaç satır ekleyerek ne zaman bitecek, günlük olsun bura bana. :)

Son düzenleme: 30.09.2019

Konuyu açalı 21 gün geçmiş işler yüzünden bırakmıştım. Dün başladım, bugün bitirdim.
Günlüğü kapatalım. :)

ezgif-2-6d455887fe6f.gif

b888e18f0ca0731ffb957242f3bfe6a6.gif

Düzenleme:
Resmi sunucuya slot activate özelliği gelmiş, onu da ekledim. Şimdilik bitmiş durumda.
238626ee86a69e993e0c783ad0a460d3.gif

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
7. günde game ve client taraflarını bitirdim. hem yeni hem eskiye göre çalışıyor. sadece pack tarafı gerekiyor.
Oyunlarımdan bilenler vardır, bende üretim zaten seçmeli şekildeydi o yüzden pek bir şey değişmedi.
8. günde alt kategoriye geçtim. vakit buldukça ilerletmeye devam.
Konuyu açalı 21 gün geçmiş işler yüzünden bırakmıştım. Dün başladım, bugün bitirdim.

Vakit buldukça 3-5 satır ekleyerek devam. 6 gün olmuş bakalım her gün bir kaç satır ekleyerek ne zaman bitecek, günlük olsun bura bana. :)

Son düzenleme: 30.09.2019

yeni güzel scrollu listbox h.o
Sanırım şunun gibi birşeyi kastettin sanırım;
Zenunun battle passın guiyi almıştım yabancı sv den src den ImageInstance nin renderine clip rect ekleyerek halletmiş olayı, ademinde dediği gibi bütün scrollar için kullanılabiliyor.
Evet bu resmin belli bir yüzdesini gösterme olayını penger paylaşmıştı sanırım. Resim gerektirenlerde bunu kullanıyorum, diğerlerinde window hide ve show yeterli oluyor. Globaldeki yanlamasına çalışan çarkıelek image classına eklenen yüzdelik gösterme ile yapılmıştı.
Çok güzel görünüyor. Elinize sağlık.

p8e-TKz-NBQ-CN-6-Dzvhn68-A.png

7. günde game ve client taraflarını bitirdim. hem yeni hem eskiye göre çalışıyor. sadece pack tarafı gerekiyor.
Oyunlarımdan bilenler vardır, bende üretim zaten seçmeli şekildeydi o yüzden pek bir şey değişmedi.
8. günde alt kategoriye geçtim. vakit buldukça ilerletmeye devam.

ezgif-2-6d455887fe6f.gif

b888e18f0ca0731ffb957242f3bfe6a6.gif

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri